MASTERSTUDIES

3 Master of Science Opleidingen in Duurzaam Ondernemen 2020

Een Master of Science is een geavanceerde opleiding gericht op een specifiek aspect van de wetenschappen. Het bouwt meestal voort op wat is geleerd in een Bachelor of Science-programma en kan leiden tot loopbaanontwikkeling. Een MSc is vaak een tweejarige opleiding.

Wat is een MSc in duurzaam ondernemen? Deze opleiding richt zich op het bedrijfsleven als het betrekking heeft op het milieu, ook wel 'groene handel' genoemd, en vaak ook op het gebied van mensenrechten. Studenten die dit diploma volgen, verwachten mogelijk onderwerpen te bestuderen zoals duurzaamheid in de besluitvorming van bedrijven, hoe traditionele producten kunnen worden vervangen door producten die milieuvriendelijker kunnen zijn en hoe milieuprincipes en mensenrechten kunnen worden ondersteund, terwijl ze winstgevende zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Een MSc in Sustainable Business biedt studenten de mogelijkheid om sterkere denkvaardigheden te leren, de communicatie te verbeteren en de milieueffecten van zakelijke beslissingen beter te analyseren. Hoewel al deze vaardigheden kunnen worden vertaald naar betere bedrijfspraktijken, kunnen ze ook op andere gebieden van het leven vruchten afwerpen.

Hoewel de specifieke kosten van een opleiding sterk kunnen variëren afhankelijk van de instelling, is een MSc in Sustainable Business over het algemeen vergelijkbaar met de kosten van andere Master of Science-programma's. Neem contact op met gekozen scholen om het exacte collegegeld te kennen.

Het behalen van een MSc in Sustainable Business kan leiden tot een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Personen met deze graad kunnen uiteindelijk werken als managers in een aantal sectoren. Ze kunnen doorgaan met andere bezigheden in het hoger onderwijs om professoren of advocaten te worden met een focus op duurzaamheid of zaken. Sommigen kunnen posities vinden als activisten of non-profit directeuren, die mensenrechten, het milieu, of beide bevorderen.

Er zijn een aantal scholen om uit te kiezen als u geïnteresseerd bent in een MSc in duurzaam ondernemen, van zowel traditionele als online instellingen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Duurzaam Ondernemen Filter

Master's Degree Program in Leadership for Change - Sustainable Business Management

Tampere University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het programma bereidt de afgestudeerden voor op het werken in de private, publieke of de derde sector bij taken waarbij complexe veranderingsprocessen worden geanalyseerd, gep ...

Lees meer

Master in duurzaam ondernemen en innovatie

Utrecht University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Als onderdeel van deze tweejarige masteropleiding in Duurzaam ondernemen en innovatie leer je over duurzaamheidsuitdagingen en de technologische en andere opties die bedrijven ...

Lees meer

International Hellenic University (IHU)
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Landbouwbeleid Het proefschrift Het proefschrift is een individueel project van de originele wetenschappelijke werk. Het onderwerp wordt gekozen uit een lijst van onderwerpen ...

Lees meer