MASTERSTUDIES

4 Master of Science Programma's in Duurzame Infrastructuur 2020

Een Master of Science (MSc) is een diploma op graduaatniveau. Het is onderzoeksgericht en vereist meestal de afronding van een proefschrift. De meeste MSc-programma's vereisen dat kandidaten een undergraduate degree hebben om zich te kwalificeren.

Wat is een MSc in Sustainable Infrastructure? Het is de studie van de infrastructuur die nodig is om water, sanitaire voorzieningen, transport, energie en informatie te bieden die een bevolking ondersteunt. Snelle bevolkingsgroei zet de beschikbare en kwetsbare hulpbronnen onder druk, dus studenten bestuderen het belang van infrastructuur als er meer mensen de wereld betreden. Meestal is een breed scala aan specialisaties toegestaan. Aandachtsgebieden kunnen duurzame wegen, bouwtechniek en engineering in ontwikkelingslanden zijn. Studenten krijgen hulpmiddelen om toekomstige verstedelijkingsproblemen internationaal op te lossen, en cursussen richten zich vaak op projectfinanciën, groene architectuur, energiesystemen voor gebouwen, watervoorziening en slimme elektrische netwerken.

Studenten leren om kennis en inzicht in complexe multidimensionale problemen te onderzoeken en toe te passen. Afgestudeerden kunnen ook vaardigheden ontwikkelen op het gebied van communicatie, waardoor ze ideeën in verschillende vormen duidelijk kunnen uitdrukken voor verschillende doelgroepen.

De kosten van collegegeld voor een masterdiploma in duurzame infrastructuur zijn afhankelijk van verschillende factoren. De locatie van de universiteit en het aangeboden programma kunnen de totale prijs beïnvloeden. Bel uw school van keuze voor meer informatie.

Afgestudeerden met een duurzame infrastructuur vinden een bevredigende carrière als stadsplanners, ontwerpers en bouwers van wegen en bruggen, of ontwikkelaars van duurzame energieoplossingen. Studenten zijn doorgaans voorbereid op een professionele loopbaan in systeemplanning, ontwerp, engineering en beheer van duurzame gebouwen en infrastructuur om hun levenscyclus met economische waarde te vergroten, hun algemene bijdrage aan milieufuncties en -diensten, en hun sociale waarde.

MSc-graden in duurzame infrastructuur worden bijna overal ter wereld aangeboden aan universiteiten. Studenten kunnen zelfs de mogelijkheid hebben om de graad online te behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Duurzame Infrastructuur Filter

MSc in infrastructuur en groene steden

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
MSc
okt 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
01 jul 2020
Engels
Campus

Dit specialisatietraject richt zich op hoe lokale overheden infrastructuur kunnen beheren, financieren en aanbieden om kwaliteitsdiensten te leveren en tegelijkertijd de groen ...

Lees meer

MSc in milieu- en infrastructuurplanning

University of Groningen
MSc
01 sep 2020
<
Voltijd
01 sep 2020
Engels
Campus

De MSc in milieu- en infrastructuurplanning is de beste planningmaster van Nederland, volgens de jaarlijkse enquête van Elsevier Magazine. Tijdens het programma ga je internat ...

Lees meer

MSc Advanced Electrical and Electronic Engineering with Extended Research

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze nieuwe tweejarige MSc-cursus bestaat uit twee semesters met lesmodules gevolgd door een project van een jaar. Waar mogelijk zal het project worden uitgevoerd in samenwerk ...

Lees meer

Master in de duurzame architectuur

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De snelle ontwikkeling van de wereld en de voortdurende ontwikkeling van steden hebben geleid tot ernstige milieuvervuiling, energieverbruik en uitstoot van koolstofdioxide. I ...

Lees meer