112 MSc Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2024

MSc Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Mondiale duurzaamheid brengt een reeks kritieke problemen met zich mee, waaronder klimaatverandering, milieurechtvaardigheid, behoud van hulpbronnen en duurzame ontwikkeling. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zoeken bedrijven en organisaties getalenteerde professionals die zijn opgeleid in duurzaamheidsmanagement.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    MSc Digital Politics & Sustainable Development reageert direct op processen van machtsverschuivingen en machtsdiffusie in internationale betrekkingen (IR). Deze processen veranderen de organisatiestructuur van IR fundamenteel. Dit programma geeft antwoord op vragen over macht, actie en verantwoordingsplicht van bestuursnetwerken door systeemgebaseerde benaderingen toe te passen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een duurzaamheidsmentaliteit, leer hoe je het orthodoxe denken kunt uitdagen en de wereld ecologisch, sociaal en economisch duurzamer kunt maken.

    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een holistische kijk op duurzaamheid en word een drijvende kracht achter duurzame transformatieprocessen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een duurzaamheidsmentaliteit, leer hoe je het orthodoxe denken kunt uitdagen en de wereld ecologisch, sociaal en economisch duurzamer kunt maken. Deze MSc biedt studenten de mogelijkheid om een zakelijk perspectief toe te passen op het ontwikkelen van duurzame doelen.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Als je een passie hebt voor duurzaamheid en de wens hebt om verandering teweeg te brengen, dan is Kogod's Master of Science in Sustainability Management (MSSM) -programma iets voor jou. De MSSM leidt je op als innovator en implementator en biedt een zakelijk curriculum dat is geïntegreerd met sociale wetenschappen, openbaar beleid en internationale kwesties. Dit is een STEM-aangewezen programma. Afgestudeerden zijn uitgerust om organisatorische problemen in hun ecologische context te analyseren en economische, ecologische en sociaal verantwoorde oplossingen te bedenken. Pas afgestudeerden van het programma hebben werk gevonden in de publieke, private en non-profitsector.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Duurzaamheid heeft een groeiende impact op internationale organisaties, overheden, non-profitorganisaties, bedrijven, consumenten en de wereld in het algemeen. Bedrijven zien steeds meer in dat duurzaamheidskwesties een systemische aanpak vereisen en begrijpen dat de gevolgen en verantwoordelijkheden hun hele waardeketen beïnvloeden. Daarom hebben ze specialisten nodig op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken. De MSc in Sustainability Management ontwikkelt actiegerichte professionals die in staat zijn nieuwe ondernemingen op te richten en bestaande bedrijven te transformeren, met als langetermijndoelstelling bij te dragen aan duurzame ontwikkeling.

    • Vienna, Oostenrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wees een influencer voor toekomstige wereldwijde uitdagingen. Onder begeleiding van een deskundige faculteit leert u hoe een effectieve implementatie van duurzaamheidsstrategieën zal helpen om maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen te overwinnen. In dit unieke masterprogramma verwerft u de vaardigheden die nodig zijn om duurzame ontwikkelingsstrategieën te ontwerpen en te implementeren op huishoudelijk, zakelijk, stedelijk, regionaal, nationaal en mondiaal niveau. MU's prioriteit van duurzaamheid als integraal onderdeel van de universiteit biedt unieke kansen voor studenten om hands-on leerervaring op te doen. Word een agent van verandering. De Master of Science (MSc) in duurzame ontwikkeling, management en beleid biedt training voor een nieuwe generatie professionals die vol vertrouwen zullen reageren op toekomstige wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen. Onderwerpen zijn onder meer stakeholderspecifieke implementatie; implicaties voor de publieke, private en derde sector; beleids- en governance-gerelateerde kwesties; vraagstukken op het gebied van milieu en duurzaam beheer en vraagstukken op het gebied van economische ontwikkeling. Breid je kennis uit met een specialisatie. Optionele specialisaties bieden studenten de flexibiliteit om een dieper inzicht te verwerven in gebieden zoals ondernemerschap, innovatie en leiderschap, innovatie en ervaringsontwerp voor toerisme, vastgoedbeheer, duurzaam beheer en beleid, of toerisme en dienstenbeheer. Daarnaast kunnen studenten profiteren van de integratie van een stage op maat in hun curriculum. We dagen je uit om theorie met praktijk te verbinden. Onze studenten krijgen zelfvertrouwen door levendige klassikale debatten en simulaties die helpen om duurzaamheid uit symbolische kaders te halen en studenten uit te dagen om theorie rechtstreeks aan de praktijk te koppelen. Afgestudeerden zullen klaar zijn om vaardigheden die zowel in als buiten het klaslokaal zijn geleerd, aan te passen aan toekomstige carrière-uitdagingen.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer de uitdagingen van de overgang naar een koolstofarme economie en de aanpassing aan de klimaatverandering, en hoe deze de mondiale en regionale ontwikkeling beïnvloeden. Deze cursus is voor niet-specialisten op klimaatgebied. Je onderzoekt de onderling verbonden dimensies van wetenschap en technologie, en de economie, politiek en beleid van klimaatverandering.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het managen van duurzaamheid is een van de meest uitdagende en snelgroeiende gebieden in zowel de publieke als de private sector. Met de toenemende erkenning van de impact van een wereld die boven haar stand leeft, is de toewijding aan duurzame ontwikkeling om aan de behoeften van de huidige generaties te voldoen zonder die van de toekomst in gevaar te brengen, nog nooit zo duidelijk geweest.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het managen van duurzaamheid is een van de meest uitdagende en snelgroeiende gebieden in zowel de publieke als de private sector. Met de toenemende erkenning van de impact van een wereld die boven haar stand leeft, is de toewijding aan duurzame ontwikkeling om aan de behoeften van de huidige generaties te voldoen zonder die van de toekomst in gevaar te brengen, nog nooit zo duidelijk geweest. Dit innovatieve conversiemasterprogramma staat open voor aanvragers met alle disciplinaire achtergronden en bevordert leiderschap en omarmt actiegericht, ervaringsleren, gefaciliteerd door een reeks lezingen, stages en groepsprojecten. Het programma bevordert kritisch denken en bevordert het gebruik van initiatief voor het oplossen van problemen en besluitvorming in duurzame ontwikkeling. Aanvragers wordt geadviseerd om zich zo vroeg mogelijk aan te melden en idealiter niet later dan 31 juli 2022 voor cursussen die eind september beginnen. In het geval dat een programma een groot aantal aanvragen ontvangt, behoudt de universiteit zich het recht voor om het aanvraagportaal te sluiten. Houd er rekening mee dat er een aanbetaling kan worden gevraagd om een plaats op de cursus te garanderen. Vanwege de grote vraag kunnen aanmeldingen niet in behandeling worden genomen als de cursus de maximale klasgrootte heeft bereikt en op een wachtlijst wordt geplaatst.

    • Gothenburg, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het wereldwijde verbruik van elektriciteit en elektronische apparaten neemt voortdurend toe en de manier waarop elektriciteit wordt geproduceerd, getransporteerd, gedistribueerd en verbruikt, ondergaat een fundamentele verandering. De groei van elektrische voertuigen en de productie van hernieuwbare energie in de komende decennia zal deze ontwikkeling alleen maar bevorderen.

    • Umeå, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Milieuwetenschappen is een natuurwetenschappelijk programma dat tot doel heeft uw competentie in het werken met milieuvraagstukken te ontwikkelen. Je bestudeert milieuvraagstukken vanuit een wetenschappelijk perspectief en analyseert oorzaken, relaties en mogelijke oplossingen voor milieuproblemen. Duurzame ontwikkeling is een kernthema in het programma, dat je helpt je voor te bereiden op je toekomstige carrière, of je nu bij een overheidsinstantie of in de particuliere sector wilt werken.

    • Alesund, Noorwegen

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Master in Management of Innovation and Sustainable Business Development zal uw zakelijke expertise uitbreiden met een combinatie van cursussen in innovatie, ondernemerschap, duurzaamheid en verandermanagement. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons eerste lichting veranderingsagenten in ons nieuwe MSc-programma.

    • Leeuwarden, Nederlanden

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels