close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science in Duurzame Consumptie 2021

De MSc is een soort van geavanceerde graad aangeboden voor gebieden van wetenschappelijke studie, of voor interdisciplinaire gebieden met een wetenschappelijke methodologie. Het bepalende kenmerk dat het onderscheidt van andere geavanceerde graden is het gebruik van de wetenschappelijke methode om problemen in de praktijk met meetbare resultaten te onderzoeken. Je vraagt ​​je misschien af: w… Meer informatie

De MSc is een soort van geavanceerde graad aangeboden voor gebieden van wetenschappelijke studie, of voor interdisciplinaire gebieden met een wetenschappelijke methodologie. Het bepalende kenmerk dat het onderscheidt van andere geavanceerde graden is het gebruik van de wetenschappelijke methode om problemen in de praktijk met meetbare resultaten te onderzoeken.

Je vraagt ​​je misschien af: wat is een MSc in Sustainable Consumption? Het is een interdisciplinaire graad die studies in economisch beleid en milieuwetenschappen bijeenbrengt om te begrijpen hoe het gebruik van sociale hulpbronnen de duurzaamheid op lange termijn beïnvloedt. Het doel van professionals op dit gebied is om de beste balans tussen behoud en gebruik van hulpbronnen te vinden om op een ecologisch verantwoorde manier tegemoet te komen aan de behoeften van samenlevingen. Als zodanig hebben studenten vertrouwdheid met basisbegrippen in de milieuwetenschappen nodig om in aanmerking te komen voor de meeste programma's.

Studenten die duurzame consumptie bestuderen verbeteren gegevensanalysevaardigheden, evenals kwantitatieve modelleringsvaardigheden die steeds bruikbaarder worden in verschillende probleemoplossende situaties. Ze leren ook hun schriftelijke communicatie- en presentatievaardigheden verbeteren, die nuttig zijn voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

Er is geen definitieve manier om de kosten van een masteropleiding in duurzame consumptie te voorspellen. Dat komt omdat collegegelden eenvoudigweg te veel variëren van locatie tot locatie, voor een schatting die universeel accuraat is. Overweeg online programma's waarmee u dezelfde voordelen kunt behalen zonder naar het buitenland te hoeven reizen.

Afgestudeerden met een duurzame consumptie vinden een rol in de publieke en private sector. Ze zullen waarschijnlijk worden gebruikt als consultants wanneer grootschalige strategische planning aan de gang is en mogelijk werken voor zowel private contractanten als overheidsinstanties. Sommigen werken ook als planningsfunctionarissen. Dit veld is ook populair bij actuarissen. In al deze rollen kunnen ze hun kennis aan het werk zetten om te helpen begrijpen hoe ze hun doelstellingen kunnen bereiken.

Er zijn nogal wat keuzes in dit studiegebied, vooral als je open staat voor online-programma's en naar het buitenland reist. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
ISARA Lyon
Lyon, Frankrijk +1 Meer

Bent u geïnteresseerd in duurzame voedselproductie "van boer tot bord" en hoe u voedselverwerking en andere aan voedselproductie gerelateerde activiteiten op een duurzame mani ... +

Bent u geïnteresseerd in duurzame voedselproductie "van boer tot bord" en hoe u voedselverwerking en andere aan voedselproductie gerelateerde activiteiten op een duurzame manier kunt beheren? Wil je studeren in een internationale context? Dan is het Europese MSc-programma Sustainable Food Systems de juiste keuze voor jou! -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels, Frans
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op