MSc in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Bekijk MSc Opleidingen in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Duurzaamheid Studies

Masteropleidingen biedt dezelfde titel voor de mate - de Meester. Postdoctorale studies zoals Masters of Science worden verkort MSc. De Master of Science in Management programma of de Master of Science of Management onderwijs postgraduate programma's in gemeenschappelijk beheer. Dit betekent dat de studenten een academische opleiding met een diepte van reflectie en abstractie. Masters meestal kan worden geclassificeerd als Master of Science (MSc) of de populaire Master of Arts (MA). De Master of Science (MSc) meestal wordt gegeven voor het succesvol bereiken van postgraduate programma's met een wetenschappelijke of technische punt van convergentie.

Per definitie is duurzaamheid een proces dat kan worden gekarakteriseerd door een bepaalde socio-ecologische ideaal. Met andere woorden, wordt duurzaamheid vaak gekoppeld aan milieudoelstellingen waarborgen dat de middelen worden gebruikt in een dure en effectieve wijze zowel afval en schade.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

MSc Programma in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Lees meer

Duurzaamheid Msc En Sociale Innovatie

HEC Paris School of Management
Campus Voltijd 10 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

HEC Paris MSc Duurzaamheid & Social Innovation is een exclusief programma is ontworpen voor hoge potentiële studenten streven naar invloedrijke change-makers worden en bouwen meer duurzame bedrijfsmodellen in de economieën van vandaag. Studenten worden gegeven door experts in hun gebied van management, van wie de meesten zijn lid van het Centrum voor Onderzoek van de Maatschappij en organisatie binnen HEC ... [+]

HEC Paris MSc Sustainability & Social Innovation is een exclusief programma ontworpen voor high-potential studenten die invloedrijke changemakers willen worden en meer duurzame bedrijfsmodellen willen bouwen in de huidige economieën.

Kandidaten moeten beschikken over een bachelor diploma in aanmerking te komen toe te passen (NB: ze kunnen toepassen in hetzelfde jaar hun diploma te behalen).

Meer informatie en online toepassing: HEC Paris MSc Sustainability and Social Innovation

Type master: MSc

Studie Mode: Full-time

Startdatum: September

Duur: 10 maanden

Jaarlijks collegegeld (2018-2019): € 23.350

Locatie: Parijs

[-]

MSc in Sustainable Management and Eco-Innovation

Rennes School of Business
Campus Voltijd September 2018 Frankrijk Rennes

[+]

[-]

International Master Schade: Ramp Beheer Van Milieu-impact

École des Mines d'Alès
Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Frankrijk Alès

[+]

Top Graduate Studies in Duurzaamheid Studies in Frankrijk. Het beheer van humanitaire noodsituaties [-]

Msc Duurzame Voedselsystemen - Europese Joint Degree-programma

ISARA Lyon
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Lyon

Bent u geïnteresseerd in een duurzame voedselproductie "van boer tot bord" en hoe de verwerking van levensmiddelen en andere voedselproductie gerelateerde activiteiten op een duurzame wijze te beheren? Wilt u om te studeren in een internationale context? Dan is de Europese masteropleiding Sustainable Food Systems de juiste keuze voor u! [+]

Bent u geïnteresseerd in een duurzame voedselproductie "van boer tot bord" en hoe de verwerking van levensmiddelen en andere voedselproductie gerelateerde activiteiten op een duurzame wijze te beheren? Wilt u om te studeren in een internationale context? Dan is de Europese masteropleiding Sustainable Food Systems de juiste keuze voor u!

De foodsector te maken met nieuwe uitdagingen in de richting van meer duurzaamheid, met inbegrip van de voedselkwaliteit en veiligheid, volksgezondheid, arbeidsomstandigheden, milieu-effecten. Globalisering markten 'ook invloed op de toekomstige werkgelegenheid in deze sector en leidt tot een grotere internationalisering van het voedsel bedrijven en organisaties. De toekomstige managers van de voedingssector zal te maken hebben met deze uitdagingen, die bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van duurzaam voedsel processen en aanverwante activiteiten, en aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde organisaties. Ze moeten ook de mogelijkheden om te integreren in internationale en multiculturele omgeving.... [-]