MASTERSTUDIES

Master of Science in Duurzaam Ontwerpen in Zweden

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Een onderzoek naar duurzaam ontwerpen kan mensen betrekken bij het creatieve en innoverende pad voor behoud van hulpbronnen op lange termijn in een hele reeks industrieën en producten. Studenten kunnen worden aangemoedigd om bestaande methoden te verbeteren om duurzaamheid te bevorderen of om nieuwe benaderingen te ontwerpen en ontwerpen die efficiënter gebruikmaken van natuurlijke hulpbronnen.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

MSc in Duurzaam Ontwerpen in Zweden

2 Resultaten in Duurzaam Ontwerpen, Zweden Filter

MSc in ontwerp

Linköping University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Dit programma biedt een op een studio gebaseerde, interdisciplinaire benadering van ontwerp, waarbij maatschappelijke uitdagingen worden aangepakt. Gevestigde en innovatieve o ...

Lees meer

MSc in energie-efficiënt en milieuvriendelijk gebouwontwerp

Lund University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Lund University staat internationaal bekend om hoogwaardig onderzoek met betrekking tot energie-efficiënte gebouwen. Onze expertise is gericht op een geheel bouwend perspectie ...

Lees meer