Filter
Masters of Science
Duitsland Berlijn Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Science Programma's in Duurzaam Beheer in de Verenigde Berlijn Duitsland

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Cursussen in duurzaam management kunnen studenten voorbereiden om organisaties te leiden op een manier die een balans biedt tussen de behoeften van het bedrijf, het milieu en de samenleving. Studenten kunnen zich richten op duurzaamheid in een bepaalde sector of functie, omdat het een veld is dat meestal relevant is voor alle bedrijven.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

In het oosten van Duitsland ligt Brandenburg, dat is het een van de 16 staten in het land. Het heeft een reputatie van het behoud van de natuurlijke omgeving en het hebben van bescherming van het beleid voor het milieu. Brandenburg heeft een onderwijssysteem dat gerenommeerde universiteiten en andere instellingen van hoger onderwijs heeft.

Top Master of Science Opleiding in Duurzaam Beheer in de Verenigde Berlijn in Duitsland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Duurzaam Beheer, Berlijn

ESCP Europe Business School

Dit twee jaar durende programma wordt gegeven op de campussen van ESCP Europe in Berlijn en Parijs van termijn 1 tot en met 4 en overal waar kansen u leiden in termen 5 e ... [+]

Doelstellingen van het programma

Je carrière maakt een verschil!

In vroegere generaties hadden mensen in bedrijven de neiging om zich eerst op het geld te concentreren. Betekenis kwam later. Vandaag, in een wereld met zoveel prangende problemen, voelen veel jonge professionals dat dit model niet langer logisch is. ESCP Europe's Master in International Sustainability Management biedt de opleiding voor een carrière die u in staat stelt om meteen een positief verschil te maken.

Tijdens dit tweejarige programma, gedoceerd op de campussen van ESCP Europe in Berlijn en Parijs van eerste tot en met vierde kwartaal, en waar kansen u in termen 5 en 6 leiden, leert u wat u moet weten om een ​​duurzaamheidsmanager te worden.... [-]

Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands