MASTERSTUDIES

2 Master of Science in Druktechniek 2020

Een MSc is een postuniversitaire opleiding die studenten kunnen volgen na het behalen van hun bachelordiploma. Het nastreven van een Master in Science stelt studenten in staat om hun vaardigheden verder aan te scherpen om vakkundig te presteren in de door hen gekozen vakgebieden wanneer de tijd komt om een ​​carrière te kiezen of om vooruit te komen in een bestaand carrièrepad.

Wat is een MSc in grafische industrie? Studenten die op zoek zijn naar een carrière in publiceren of technisch drukwerk, kiezen vaak voor deze opleiding om meer te weten te komen over de instrumenten van de handel en meer ervaring op te doen met alle soorten gedrukte media. Hoewel van studenten gewoonlijk wordt verwacht dat zij cursussen in het algemene grafische ontwerpvak voltooien, kunnen zij ook cursussen selecteren die beter zijn afgestemd op hun carrièrepad, zoals afdrukken van een bedrijf of werken met een uitgeverij. Informatietechnologie, materiaalkunde, typografie, digitale archivering en imaging science zijn typische cursussen in het curriculum van dit programma.

Zoals het geval is bij de meeste masteropleidingen, zijn deelnemers meestal verplicht om verschillende vaardigheden onder de knie te krijgen tijdens hun leerervaring, inclusief kritisch denken, grafisch ontwerp en het omgaan met verschillende soorten ontwerpsoftware. Dit zijn vaardigheden die het leven van afgestudeerden kunnen helpen verbeteren buiten hun baan en binnen de professionele sfeer.

Toekomstige studenten moeten altijd grondig onderzoek doen naar collegegelden. De kosten van masterprogramma's variëren van school tot land, dus het is de moeite waard om verschillende opties te bekijken.

Studenten die drukkerij beheersen, merken dat na hun afstuderen een breed scala aan banen voor hen openstaat, zowel binnen als buiten de kunstwereld. Sommige van de meer artistiek geneigde loopbanen die houders van deze Master of Science graad kunnen worden aanvaard onder curator, exposeren kunstenaar, meester-printer of scherm printer. Andere potentiële posities zijn community arts-beheerder, museummedewerker, prepress-ontwerper en gedrukte prototype-technicus.

Gemakshalve kan de drukke afgestudeerde student ervoor kiezen om cursussen lokaal, online of zelfs internationaal te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Druktechniek Filter

MS in Surface Imaging

Thomas Jefferson University
MSc
<
Voltijds
Engels
Campus

De Master of Science in Surface Imaging is een uniek programma dat gebruik maakt van een verscheidenheid aan geavanceerde digitale druktechnologieën in het Centre of Excellenc ...

Lees meer

Master of Science in gedrukte media

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma gaat over naar het College of Engineering Technology, dat moet worden voltooid op 1 juli 2019. Het MS-programma in gedrukte media biedt studenten een kans om nie ...

Lees meer