MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Draadloze Communicatie in Zweden

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

De studie van draadloze communicatie kan een uitstekende keuze voor elke student die wil in de telecommunicatie of een gerelateerd veld te gaan. Dit gebied kan de bestudering van een breed scala aan communicatiemiddelen, zoals mobiele telefoons en satellieten omvatten.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

MSc Opleiding in Draadloze Communicatie in Zweden

1 Resultaten in Draadloze Communicatie, Zweden Filter

MSc in draadloze communicatie

Lund University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De masteropleiding in Wireless Communication bereidt studenten voor op een opwindende carrière binnen een snelgroeiende industrie. De Shanghai-ranglijst (ARWU) plaatst Lund Un ...

Lees meer