MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Draadloze Communicatie in Noord-Amerika 2020

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Draadloze communicatie kan een breed scala aan technologieën, zoals radio- en tv-uitzendingen, Wi-Fi, mobiele telefoons, en zelfs satellietcommunicatie omvatten. Studenten kunnen leren over alles, van de openbare orde tot engineering door het nastreven van deze studie.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master of Science (MSc) in Draadloze Communicatie in Noord-Amerika

1 Resultaten in Draadloze Communicatie, Noord-Amerika Filter

Master of Science in Remote Sensing

University of Lethbridge
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;48 maanden
Engels
Campus

Met de MSc in Remote Sensing kunnen studenten geavanceerde onderzoeksvaardigheden ontwikkelen op het gebied van teledetectie. Het doel van het programma is om studenten te acc ...

Lees meer