MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Draadloze Communicatie in Canada

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Draadloze communicatie kan een breed scala aan technologieën, zoals radio- en tv-uitzendingen, Wi-Fi, mobiele telefoons, en zelfs satellietcommunicatie omvatten. Studenten kunnen leren over alles, van de openbare orde tot engineering door het nastreven van deze studie.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Master of Science Opleiding in Draadloze Communicatie in Canada

1 Resultaten in Draadloze Communicatie, Canada Filter

Master of Science in Remote Sensing

University of Lethbridge
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;48 maanden
Engels
Campus

Met de MSc in Remote Sensing kunnen studenten geavanceerde onderzoeksvaardigheden ontwikkelen op het gebied van teledetectie. Het doel van het programma is om studenten te acc ...

Lees meer