334 MSc Opleidingen in Data Science 2024

MSc Opleidingen in Data Science 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online MS in Applied Data Science programma, ontwikkeld door de School of Information Studies in samenwerking met de Martin J. Whitman School of Management, put inzichten uit zowel het gebied van informatiestudies als het gebied van management om studenten te helpen analytische concepten effectief toe te passen om inzicht te krijgen uit gegevens. Met live online lessen, interactief cursuswerk en mogelijkheden om te netwerken faciliteert het online programma samenwerking, probleemoplossing en diepgaande analyse binnen een interdisciplinair curriculum.

    • Online USA

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online MS in marketinganalyseprogramma van de Kogod School of Business aan de American University bereidt studenten voor op het toepassen van digitale marketing- en analytische vaardigheden om datagestuurde beslissingen te nemen. Je bestudeert onderwerpen als merkstrategie, geïntegreerde marketing en marketinganalyses om je expertise op het gebied van marketing en data-analyse te vergroten.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence & Technology Leadership stelt studenten in staat de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om leiding te geven in een AI- en datagestuurde economie door technologische strategische oplossingen te onderzoeken, identificeren en implementeren. Studenten willen misschien hun carrière in IT-leiderschap voortzetten of voortzetten en deze cursus geeft hen de vaardigheden die nodig zijn om leiding te geven in een digitale wereld. Studenten bestuderen IT-leiderschap en -beheer, evenals IT-strategie, data-analyse, bedrijfsproces- en IT-projectbeheer.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma van IU biedt geavanceerde training en expertise in het verwerken en analyseren van grootschalige gegevens, waardoor u waardevolle inzichten kunt verkrijgen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en datagestuurde innovatie in alle sectoren kunt stimuleren. Met het diploma Data Science van IU ben je een specialist in de huidige ontwikkelingen op het gebied van software, infrastructuurtechniek en big data-technologie. Door u uit te rusten met de juiste vaardigheden, zal dit programma u helpen transformeren in een expert die in staat is uitdagende data science-toepassingen en -systemen te ontwikkelen, zowel in de private als de publieke sector.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Leer een rijk scala aan methoden voor het analyseren van gegevens en het omzetten ervan in bruikbare informatie voor zakelijke beslissingen. De deskundige faculteit van Mason dompelt je onder in cursussen die zich richten op statistische methoden, datamining en andere concepten op het snijvlak van IT en data-analyse.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Utica College's online MS in Cybersecurity - Data Analytics-specialisatie is bedoeld voor diegenen die de cybersecurity-industrie willen verbeteren door middel van datagestuurde oplossingen. Het online MS in Cybersecurity-programma heeft National Center of Excellence-aanduidingen verdiend van zowel de NSA / DHS als de EC-Council.

    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De track Data Analytics leidt specialisten op voor effectief gebruik van data in onderzoek, besluitvorming en samenleving. De focus van het onderwijs ligt op het begrijpen en toepassen van de operationele principes van de belangrijkste data-analysemethoden in de praktijk.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Gegevensbeheer is een van de meest gewilde vaardigheden nu we de toekomst ingaan. Vooral experts op masterniveau zijn vandaag de dag al veel gevraagd: als datamanager ontwerp je veilige systemen die een meerwaarde betekenen voor jouw organisatie. IU's online M.Sc. Data Management biedt u een route om dit te doen, tegen betaalbare collegegelden. Tijdens dit programma leer je de vaardigheden om veeleisende projecten te leiden waarbij je grote hoeveelheden gegevens moet verwerken en opslaan. Je verwerft praktische vaardigheden op het gebied van dataverwerking, dataopslag, data-analyse en rapportage. Je kunt je ook specialiseren in vakgebieden als masterdataverwerking of cybersecurity.

    • Kowloon Tong, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Data Analytics en Bedrijfseconomie is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar talenten op het gebied van data-analyse en bedrijfseconomie in Hong Kong en andere delen van de wereld. Het is een eenjarig full-time programma dat studenten een gedegen opleiding biedt in bedrijfseconomische analyse en data-analyse. Studenten die geïnteresseerd zijn in analytics-enabled professionals en datastrategen, zijn welkom om een aanvraag in te dienen.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is bedoeld als een conversiemaster die je de mogelijkheid biedt om, ongeacht je eerdere vakgebied, een carrière in Data Science na te streven. Het zal je uitrusten met de vaardigheden, kennis, tools en technologie om een soepele overgang naar dit specialistische gebied te garanderen.

    • Madison, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De digitalisering van informatie (sociale netwerken, zakelijke transacties, gezondheidszorgdossiers en meer) heeft de wereld getransformeerd, waardoor er vraag is ontstaan naar mensen die alle big data begrijpen die worden verzameld en die actie kunnen ondernemen om individuen, bedrijven en organisaties te helpen slimmer te worden. , sneller en uiteindelijk effectiever. Onze Master of Science- en graduate certificaatprogramma's in Data Science helpen je een geavanceerde analist te worden die datasets en analytische protocollen kan creëren en ontwikkelen, bevindingen kan communiceren en uiteindelijk kan deelnemen aan datagestuurde besluitvorming op het hoogste niveau.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor op een carrière in het groeiende veld van data-analyse met een MS in Data Analytics van CSP. Ons online programma leert je cybersecurity en defensievaardigheden, business intelligence en analyse van big data te leren en te implementeren. Na je afstuderen ben je uitgerust om technologisch geïnformeerde, ethische beslissingen te nemen in opkomende zakelijke omgevingen.

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Data engineering is een opkomend beroep dat zich bezighoudt met big data-benaderingen van data-acquisitie, databeheer en data-analyse. De M.Sc. programma aan de Jacobs University biedt een fascinerend en diepgaand inzicht in de methoden en technologieën van dit snelgroeiende gebied.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot je carrière in de informatica met een gespecialiseerde postdoctorale opleiding in big data-analyse.Dit online masterprogramma is ontworpen om studenten uit te rusten met expertise op een gebied van informatica dat recent en snel is gegroeid en waarin naar verwachting een aanzienlijk tekort aan vaardigheden zal zijn.