98 MSc Opleidingen in Data Science in Verenigd Koninkrijk for 2024

MSc Opleidingen in Data Science in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence & Technology Leadership stelt studenten in staat de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om leiding te geven in een AI- en datagestuurde economie door technologische strategische oplossingen te onderzoeken, identificeren en implementeren. Studenten willen misschien hun carrière in IT-leiderschap voortzetten of voortzetten en deze cursus geeft hen de vaardigheden die nodig zijn om leiding te geven in een digitale wereld. Studenten bestuderen IT-leiderschap en -beheer, evenals IT-strategie, data-analyse, bedrijfsproces- en IT-projectbeheer.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is bedoeld als een conversiemaster die je de mogelijkheid biedt om, ongeacht je eerdere vakgebied, een carrière in Data Science na te streven. Het zal je uitrusten met de vaardigheden, kennis, tools en technologie om een soepele overgang naar dit specialistische gebied te garanderen.

    • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MSc Data Analytics is ontworpen om een breed publiek van studenten te huisvesten wiens specifieke bezigheden in data-analyse technisch of zakelijk gericht kunnen zijn. Het programma maakt gebruik van academisch onderzoek, door de industrie gedefinieerde praktische problemen en casestudy's om een aanpak te bieden die echt een diepere kennis van het vakgebied zal bevorderen.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot je carrière in de informatica met een gespecialiseerde postdoctorale opleiding in big data-analyse.Dit online masterprogramma is ontworpen om studenten uit te rusten met expertise op een gebied van informatica dat recent en snel is gegroeid en waarin naar verwachting een aanzienlijk tekort aan vaardigheden zal zijn.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Data Analytics is een opwindend gebied van snelle ontwikkeling. Gegevens zijn overal en blijven enorm groeien, waardoor de vraag naar gekwalificeerde experts enorm groeit om het echte voordeel uit de gegevens te kunnen halen.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Maak een impact op de prestaties van uw organisatie. Leer hoe u werkplekgegevens kunt analyseren en visualiseren en deze kunt koppelen aan de strategische doelen van uw organisatie. Met onze MSc in People Analytics leert u hoe u gedrag op de werkplek kunt beoordelen en deze kunt verbinden met de bredere strategie van uw organisatie.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Use the power of data to make thoughtful decisions and take impactful actions with our innovative conversion degree. This 100% online and part-time degree will provide individuals that don’t have a background in computer science with the skills to work professionally in this highly sought-after industry. This online MSc Data Science will enable you to unlock the tools needed to collect and analyse data, as well as the skills required to implement this valuable knowledge in real-world scenarios. You will be given the opportunity to explore a broad range of topics and take part in collaborative projects designed to demonstrate the reality of working within this fast-paced field. Throughout the course, you will develop several programs and applications, with a focus on programming languages such as R, SQL and Python. You will gain a strong academic foundation which will enable you to unlock a range of careers available in this field.

    • Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Data spelen een grote rol in moderne organisaties, met name bij het onderzoeken en ontwikkelen van bedrijfsstrategieën, dus er is veel vraag naar medewerkers met de vaardigheden om ingewikkelde datasets in oplossingen te vertalen. Ontwikkel waardevolle gegevensanalysevaardigheden om overal oplossingen voor bedrijven te vinden tijdens onze MSc in Data Analytics-cursus.

    • Online

    Deeltijd

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Verkrijg een concurrentievoordeel in uw carrière door de vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer en technische gegevensanalyse te ontwikkelen die nodig zijn om strategische resultaten voor uw bedrijf te behalen met de online MSc Business Analytics-cursus van de University of Bath. Deze cursus wordt gegeven door de EQUIS- en AMBA-geaccrediteerde Bath School of Management en biedt toegang tot training en experts uit de industrie die van onschatbare waarde zijn voor het praktische databeheer, datamining en voorbereiding van data-analyse door studenten. Dit omvat toegang tot geavanceerde software en analytische hulpmiddelen via de samenwerking van de Universiteit van Bath met IBM.

    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Computationeel intelligente algoritmen voor gegevensverwerking zijn cruciaal in een breed scala van sectoren die snelle en geautomatiseerde besluitvorming vereisen. Deze industrieën omvatten doorgaans de financiële sector, de productie, de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de defensie.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Sheffield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel vaardigheden op het gebied van big data-technologieën, analyses en industriestandaard software om in de voorhoede van deze snelgroeiende industrie te werken. Leer toonaangevende software te gebruiken, waaronder SAS, R, Python en het Apache Hadoop Ecosystem. Verkrijg kennis van gegevensopslag, datamining en statistische modelleringstechnieken

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Naarmate de technologie vordert, is het vermogen om gegevens uit een reeks bronnen en voor een reeks toepassingen te genereren, vast te leggen en te analyseren, van vitaal belang in tal van industrieën. Onze MSc Data Science is ontworpen om ervoor te zorgen dat u kritisch wiskundig denken kunt toepassen op verschillende soorten gegevens, wat betekent dat de graad van waarde zal zijn in de financiële, sociale, beleidsmatige en commerciële omgevingen in de wereld van werk.

    • Falmer, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De financiële sector bevindt zich in een periode van verandering. Informatie is gedetailleerder beschikbaar dan ooit tevoren. Dit creëert een behoefte aan kwantitatieve analisten met een diepgaand begrip van financiële principes, samen met vaardigheden op het gebied van datawetenschap en wiskunde. Deze MSc laat je kennismaken met de dynamische wereld van kwantitatieve financiën, de revolutionaire ideeën van data-analyse en de rigoureuze elegantie van wiskunde.