MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Data Science in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Top MSc Programma in Data Science in de Verenigde Bradford in UK

2 Resultaten in Data Science, Bradford Filter

MSc in Big Data Science and Technology

University of Bradford
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Dit programma zal uw kennis van geavanceerde softwareontwikkeling, systemen voor big data-analyse, statistische gegevensanalyse, datamining, gegevensprivacy en -veiligheid, ge ...

Lees meer

MSc in logistiek, data-analyse en supply chain management

University of Bradford
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;15 maanden
Engels
Campus

Ons nieuwe masterprogramma op het gebied van logistiek, dataconversie en supply chain management is bedoeld voor diegene die overwegen om hun kennis te verbreden buiten hun hu ...

Lees meer