MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Data Science in de Verenigde Gent België

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

België biedt een marktgerichte hoger niveau onderwijs dat is gebaseerd op vaardigheden en innovatie. Het land 's instellingen voor hoger onderwijs bieden een interactieve tegelijkertijd research georiënteerde universitaire opleiding vóór de toetreding tot de arbeidsmarkt.

Gent is erg beroemd in vele dingen. Onderwijs-wise, zijn top hoger onderwijs instellingen, zoals de Universiteit van Gent hier gevestigd. De bruisende stad is verstrikt door verschillende campussen en centra geweest.

Beste Master of Science Programma in Data Science in de Verenigde Gent in België

2 Resultaten in Data Science, Gent Filter

Master of Science in Business Engineering - Data Analytics

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 mrt 2020
Engels
Campus

Een bedrijfsingenieur heeft een grondige kennis van de discipline zakelijke administratie en technologie, dwz technologische producten en processen. In dit opzicht kan een bed ...

Lees meer

Master of Science in de analyse van statistische gegevens

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
sep 2020
Engels
Campus

Het vergroten van het computervermogen en de professionele behoefte om objectieve informatie uit geobserveerde gegevens te halen hebben geleid tot complexe databases. Statisti ...

Lees meer