86 MSc Opleidingen in Cyberbeveiliging in Verenigde Staten for 2024

MSc Opleidingen in Cyberbeveiliging in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Syracuse University College of Engineering and Computer Science biedt een online MS in Cybersecurity die studenten voorbereidt op het voorspellen, voorkomen en reageren op cyberaanvallen.

    • East Lansing, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met je tweejarige online Master of Science in Cybercrime and Digital Investigation van de Michigan State University, kun je een carrière starten of bevorderen in het onderzoeken van of reageren op cybercriminaliteit in wetshandhaving, de overheid en de particuliere sector. Het unieke perspectief van ons volledig online programma is gericht op de menselijke aspecten van cybercriminaliteit, inclusief de daders, slachtoffers en de gemeenschap die reageert op bedreigingen. Een IT-achtergrond is niet vereist om te slagen in dit programma.

    • Pensacola, Verenigde Staten

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een online MS in Cybersecurity van de University of West Florida biedt veel kansen voor technologieprofessionals. Studenten doen praktische ervaring op en behandelen een verscheidenheid aan cyberbeveiligingsonderwerpen. Pas uw diploma aan uw carrièredoelen aan door te kiezen uit vier concentraties: gegevensbeveiliging, nationale veiligheid, beveiligingsbeheer of software- en systeembeveiliging. Het programma duurt 24 maanden.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Met de Cyber Security-concentratie doe je ervaring op met het aanpakken van de meest complexe beveiligingsuitdagingen waarmee de samenleving momenteel wordt geconfronteerd door middel van een hoogwaardig, 100% online curriculum dat gebruikmaakt van beurzen, academisch onderzoek en best practices, processen en methodologieën uit de branche in het veld van cyberbeveiliging.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MS in Cybersecurity Operations Management-graad van Utica College bereidt je voor op het vervullen van verschillende veelgevraagde functies in een van de snelstgroeiende industrieën van het land. Door middel van cursussen die de principes van succesvol projectbeheer, risicobeheer en nalevingskaders, leiderschapsconcepten en meer onderzoeken, verwerft u de expertise die u nodig hebt voor succes, plus de academische referenties om het CompTIA ® Project+-certificeringsexamen af te leggen.

    • Jersey City, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Cybersecurity is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste onderwerp in de informatica. De vraag naar cyberbeveiligingsprofessionals is explosief gestegen, zowel hier in de VS als wereldwijd, zowel in de private als in de publieke sector. Word een van deze gewilde professionals met een Master in Cyber Security (STEM-programma) van Saint Peter's University.

    • San Antonio, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma in cybersecurity heeft tot doel afgestudeerden voor te bereiden op de veeleisende markt van cybersecurity en aanverwante gebieden.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel de vaardigheden om cyberbeveiligingsrisico's te identificeren, beoordelen en beheersen met de Master of Science in Information Technology Auditing en Cyber Security aan de Fox School of Business aan de Temple University. Bevorder de beveiliging van informatiesystemen en de naleving van regelgeving binnen organisaties, en verklein de risico's van inbreuken op de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van organisatie-informatie.

    • Laurel, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Fort Lauderdale, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het programma Information Assurance and Cybersecurity van NSU richt zich op de bescherming en mechanismen die samenhangen met de technologische infrastructuur van applicaties, systemen en netwerken.Je leert hoe je systemen ontwerpt die helpen de vertrouwelijkheid en integriteit van informatie te behouden.In dit multidisciplinaire programma doe je specialistische kennis op op het gebied van cyberbeveiliging, informatica, gebruikerservaring en meer.Ons curriculum evolueert op basis van de behoeften van de echte wereld, wat betekent dat je altijd op de hoogte bent van wat er in de branche gebeurt.

    • Buffalo, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig wachten er wereldwijd bijna 3 miljoen cybersecurity-banen op vervulling. Omdat computers en netwerkapparaten een rol blijven spelen in de dagelijkse bedrijfsvoering van bedrijven, banken, ziekenhuizen, universiteiten en overheidsinstanties, zal dit aantal alleen maar stijgen.

    • Tampa, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Cybersecurity van de Universiteit van Tampa bereidt studenten voor op een loopbaan in de dynamische en groeiende cybersecurity-industrie. Snelle technologische veranderingen en de zich ontwikkelende bedreigingen waarmee moderne organisaties worden geconfronteerd, vereisen goed opgeleide en uitgeruste professionals op het gebied van cyberbeveiliging. Met kleine klassen en een geavanceerd cybersecuritylab benadrukt dit gespecialiseerde afstudeerprogramma praktisch leren met behulp van real-world tools en virtuele omgevingen.

    • Bloomington, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Alleen de MS in Cybersecurity Risk Management van Indiana University biedt u het unieke en waardevolle vermogen om een breed scala aan cyberbedreigingen in het door u gekozen carrièrepad te identificeren en te beperken. Deze opleiding combineert cyberveiligheidscursussen van drie van IU's hoogst gerangschikte scholen - de School voor Informatica, Computing en Engineering, de Kelley School of Business en de Maurer School of Law - en is uniek gericht op de kruising van technologie, bedrijven en wet.

    • Auburn, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De niet-thesis Master of Cybersecurity Engineering positioneert studenten om de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om de systemen van ons land te beschermen tegen cyberaanvallen. Het programma biedt afgestudeerden geavanceerde kennis op het gebied van computer- en netwerkbeveiliging, digitaal forensisch onderzoek, geavanceerde besturingssystemen, reverse engineering en andere expertisegebieden.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het Cybersecurity and Network Administration-programma aan Touro University is ontworpen om studenten uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in de snel evoluerende wereld van netwerkbeveiliging. Door een combinatie van theoretische cursussen en praktische training verwerven studenten vaardigheid in een reeks beveiligingshulpmiddelen en -technieken, waaronder netwerk- en systeembeheer, cyberbeveiligingsanalyse en ethisch hacken.