MASTERSTUDIES

MSc's in Cyberbeveiliging in Turkije

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Overheden, bedrijven en particulieren gebruiken allemaal computers op een dagelijkse basis. Cyberveiligheid bestaat om computersystemen en gedeelde gegevens te beschermen tegen diefstal of beschadiging door een aanwezigheid die van plan is om kwaad te doen. Veiligheid is een constant probleem als technologische veranderingen en criminelen bestaande veiligheidsmaatregelen te omzeilen.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

MSc in Cyberbeveiliging in Turkije

1 Resultaten in Cyberbeveiliging, Turkije Filter

MSc in Cyber ​​Security

Sabanci University
MSc
feb 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Aankomende studenten krijgen een diepgaande opleiding en nemen deel aan originele onderzoeksprojecten op de volgende gebieden: cryptografie, wiskunde van cryptografie (vooral ...

Lees meer