close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in Cryptografie 2020/2021

Na het behalen van een bachelordiploma, kunnen studenten een Master of Science-graad volgen in een vak met betrekking tot wetenschap, wiskunde of sociale wetenschappen. Dit type graad is nuttig als wetenschappers meer geavanceerde loopbaanposities willen veiligstellen. Wat is een MSc in cryptografie? Cryptografie is de complexe studie van hoe digitale informatie wordt opgeslagen en verwerkt via… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma, kunnen studenten een Master of Science-graad volgen in een vak met betrekking tot wetenschap, wiskunde of sociale wetenschappen. Dit type graad is nuttig als wetenschappers meer geavanceerde loopbaanposities willen veiligstellen.

Wat is een MSc in cryptografie? Cryptografie is de complexe studie van hoe digitale informatie wordt opgeslagen en verwerkt via computers. Dit studiegebied kan deelnemers van het programma helpen cruciale informatie te verkrijgen over het onderhoud van beveiligde databases met veel van de persoonlijke gegevens van de samenleving. Studenten in een dergelijk programma kunnen belangrijke beveiligingsmethoden bestuderen en ontwikkelen om de digitale wereld te beschermen tegen de toegenomen dreiging van kwaadwillende hackers en internationale cyberwar. Cryptografie kan ook nuttig zijn op het gebied van business, engineering en andere.

Geleerden op het gebied van cryptografie kunnen snel leren dat het veiligstellen van digitale informatie een dringende taak is. Velen met een geavanceerde graad in cryptografie hebben de neiging om veel aandacht te besteden aan details, en dit kan hen helpen meer analytische denkers te worden. Deze studenten zijn ook vaak zeer technologisch goed geïnformeerd.

Studenten kunnen op bijna elke locatie een masterdiploma behalen met de groei van online-opleidingen. Veel scholen over de hele wereld bieden MSc-graden aan, en geïnteresseerde personen kunnen altijd contact opnemen met de toelatingkantoren van scholen voor meer informatie over collegegeld en kosten.

Het behalen van een MSc in cryptografie kan zeer nuttig zijn en studenten helpen concurreren om lucratieverposities in verschillende industrieën. Afgestudeerden kunnen werk vinden in private of publieke sectoren die werken voor verzekeringsmaatschappijen, bedrijven of zelfs grote overheidsinstanties zoals de NSA of de FBI. Er is een groeiende behoefte aan cryptografen en cryptanalysts om digitale informatiesystemen te beschermen, wat betekent dat er tal van banen zijn.

De meeste landen hebben universiteiten die MSc-graden bieden, en sommige scholen hebben zelfs online cursussen beschikbaar. Deze kunnen het behalen van een diploma makkelijker maken voor studenten in landelijke gebieden of voor studenten met complexe planningen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University of Turku
Turku , Finland

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in inno ... +

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in innovatief interdisciplinair en internationaal onderwijs. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2021
20 jan 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op