MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Computing in de Verenigde Arabische Emiraten

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Computing of dataverwerking is een doelgerichte activiteit die gebruik maakt van algoritmen. Computing bestaat uit concepten, zoals het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van software en hardware systemen, structureren en verwerken van informatie en wetenschappelijk computer-onderzoek.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Master of Science in Computing in de Verenigde Arabische Emiraten

3 Resultaten in Computing, Verenigde Arabische Emiraten Filter

MS in Computing

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

SZABIST biedt MS graad met de majors in Information Technology, Software Engineering, Com-puter Sciences & Information Security Management. De MS is een avond programma al ...

Lees meer

MSc in computer- en informatiewetenschappen

Khalifa University of Science and Technology
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De graad van Master of Science in Computing and Information Science (M.Sc. in CIS) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die zowel curs ...

Lees meer

Msc in de informatica en informatiekunde

Masdar Institute of Science and Technology
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Informatica en Informatiekunde (CIS) is de ruggengraat van een moderne technologische samenleving en de drijvende kracht van de moderne industrie.

Lees meer