50 MSc Opleidingen in Computing in Europa for 2024

MSc Opleidingen in Computing in Europa for 2024Filter
    • Dublin, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De M.Sc. in High-Performance Computing is een eenjarig voltijds programma van de School of Mathematics aan het Trinity College, Dublin. De graad biedt praktische training op het opkomende gebied van high-performance technisch computergebruik, dat toepassingen heeft in wetenschappelijke simulatie en wiskundige modellering van systemen op gebieden variërend van telecommunicatie tot financiële markten.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Software engineering, cyberbeveiliging of kunstmatige intelligentie: tijdens deze master in Computer Science leer je de laatste ontwikkelingen en ontwikkel jij je tot een volwaardige computerwetenschapper waar bedrijven om staan te springen.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ben je op zoek naar een manier om door te breken in de snelgroeiende computersector? Deze 100% online en parttime conversiegraad brengt je van een beginner in de informatica tot een capabele programmeur. Tijdens de cursus verken je recente trends en belangrijke ontwikkelingen in de informatica, en leer je essentiële programmeertalen zoals Python en SQL. Deze online MSc Computer Science biedt je praktische vaardigheden en technische kennis over een reeks essentiële computeronderwerpen en bouwt belangrijke vaardigheden op, zoals probleemoplossing, onderzoek en teamwork. Wanneer je deze cursus voltooit, heb je een sterke academische basis om je carrière op te bouwen in welk gebied van de informatica je ook wilt werken.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze kwalificatie is relevant voor de branche. Het behandelt een reeks onderwerpen, met overdraagbare vaardigheden die van toepassing zijn op professionele ontwikkeling. Het biedt een rigoureuze benadering van de studie en toepassing van informatica. Kies uit vier routes. Dankzij een flexibele route kunt u modules kiezen die bij uw behoeften passen. Of kies een van de genoemde routes om diepgaande specialistische kennis te ontwikkelen. Sluit af met een zelfstandig project over een onderwerp naar keuze.

    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De cursus is ontworpen om de brede toepassingen van Computational Fluid Dynamics te weerspiegelen. Je leert CFD-methoden te begrijpen, te schrijven en toe te passen op een breed scala van gebieden, van lucht- en ruimtevaart, turbomachinery, meerfasestroming en warmteoverdracht, tot microflows, milieustromen en interactieproblemen met vloeistofstructuren. Pas uw koers aan door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde modules die toepassingsspecifieke methoden en technieken omvatten.

    • Stockholm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Computer Simulations for Science and Engineering (COSSE) richt zich op het multidisciplinaire veld van Computational Science and Engineering, een technologie die wetenschappelijke ontdekkingen en technisch ontwerp mogelijk maakt. Het omvat wiskundige modellering, numerieke analyse, informatica, high-performance computing en visualisatie. Het programma is zeer onderzoeksgericht en tweederde van de afgestudeerden gaat door naar een PhD-studie aan toonaangevende universiteiten over de hele wereld.

    • Zagreb, Kroatië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De moderne wereld wordt gekenmerkt door een exponentiële groei van de hoeveelheid gegevens die is vastgelegd uit verschillende gegevensbronnen. Het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens zijn centrale elementen van de hedendaagse handel en wetenschap, met snelle acceptatie op gebieden variërend van bedrijfsanalyse en marketing tot computervisie en natuurlijke taalverwerking. Ze vertrouwen allemaal op geavanceerde algoritmen, modellen, computermethoden en efficiënte en schaalbare computersystemen - allemaal opgenomen in het masterprogramma Computing.

    • Leiria, Portugal

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de Master in Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) is om een professionele specialisatie te verlenen met grote nadruk op mobiel computergebruik en bijbehorende technologieën.

    • Jyväskylän yliopisto, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma High-Performance Computing combineert kennis van high-performance computing en computersystemen met expertise in computationele modellen en methoden in de natuurwetenschappen. Door dit programma te kiezen, leer je parallelle en gedistribueerde computermethoden ontwikkelen en toepassen op multidisciplinaire problemen. Door je studie kun je geavanceerde datamining- en machine learning-methoden voor verschillende soorten gegevens ontwikkelen en implementeren. Bovendien kunt u gelijke tred houden met de snelle ontwikkeling van deze technologieën en deze toepassen om grote en uitdagende rekenproblemen op te lossen.

    • Thessaloniki, Griekenland
    • Online

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Sinds zijn uitvinding in 1989, heeft het World Wide Web lange tijd de belangrijkste motor van ontwikkeling en vooruitgang, niet alleen in de ICT-sector zelf, maar ook, en vooral, in vrijwel alle aspecten van het menselijk leven. Staand op de schouders

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Computing Degree is een conversieprogramma waarvoor geen eerdere academische ervaring op het gebied van informatica vereist is. Onze MSc Computing Degree is een conversieprogramma waarvoor geen eerdere academische ervaring op het gebied van informatica vereist is, waardoor het de ideale cursus is als u van carrière wilt veranderen of een nieuwe reeks vaardigheden wilt ontwikkelen om uw bestaande ervaring aan te vullen en een breder scala aan spannende rollen in informatica en IT. De cursus richt zich op kerncomputervaardigheden, zoals softwareontwikkeling, databases en cyberbeveiliging, en helpt u een competente en vloeiende computerprofessional te worden. Je leert belangrijke programmeervaardigheden in verschillende talen en platforms, en leert ook hoe je data-oplossingen en beveiligingssystemen kunt bieden. Je raakt vertrouwd met cyberbeveiliging en onderzoekt de levenscycli, juridische kaders en tools van de informaticaprofessional, inclusief juridische, sociale en ethische kwesties van computerbeveiliging, zoals hacking, en het ethische standpunt ervan.

    • Sophia Antipolis, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Mastère Spécialisé® (MS) HPC - AI is een Mines ParisTech eenjarige Post-Master-opleiding geaccrediteerd door de Conférence des Grandes Ecoles. De MS HPC - AI is het eerste programma in Frankrijk dat zich richt op High-Performance Computing en Data Science om kunstmatige intelligentie te ontwikkelen die kan leren en voorspellen. De pedagogische aanpak bevordert leren door te doen en workshops onder begeleiding van professionals. HPC-AI bouwt voort op de Mines ParisTech ervaring om ingenieurs, leidinggevenden en industriële ondersteuning op te leiden.

    • Biot, Frankrijk

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    Deze master biedt een uitgebreide reeks competenties in communicatiesystemen: van de fysieke laag (draadloze communicatietheorie en implementatieaspecten), mobiel netwerken (gebaseerd op IPV6) tot applicaties (voor smartphones, tablets, enz.). Sophia-Antipolis wordt beschouwd als een belangrijke Europese regio voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van telecommunicatie in Zuid-Frankrijk. EURECOM heeft in de loop der jaren een synergie tot stand gebracht met de lokale industriële omgeving op het gebied van geavanceerde onderzoeksonderwerpen.