MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Computing in China

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Studies in dataverwerking kunnen gaan over ontwerp en ontwikkeling van hardware en software systemen, informatieverwerking, het creëren van verschillende soorten media op gebied van entertainment en communicatie, en wetenschappelijk onderzoek op computers. Het studieveld bestaat uit verschillende disciplines zoals informatietechnologie, software engineering, computer engineering en informatica.  

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Master of Science in Computing in China

2 Resultaten in Computing, China Filter

Master in sociale netwerkcomputertechnologie

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De sociale interactie-omgeving gecreëerd door de internetrevolutie heeft bedrijven nieuwe zakelijke kansen geboden. Veel internationale softwareontwikkelingsbedrijven, zoals I ...

Lees meer

Master in het financieel computergebruik

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Met de snelle ontwikkeling van computertechnologie, is de huidige dynamische en uitdagende financiële dienstverlening een groeiende vraag naar een breed scala aan technische t ...

Lees meer