MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Zuid-Afrika

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

De grondslagen van de informatica dateren eigenlijk van vóór de tijd dat de moderne computer feitelijk was gebouwd. Zo bestaan algoritmen voor berekeningen al honderden jaren. Een boek over Sanskriet algoritmen dateert uit 800 voor Christus.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

MSc Programma in Computerwetenschappen in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Zuid-Afrika Filter

Master of Science kunstmatige intelligentie voor bedrijfstransformatie

Skema Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

In dit gegevensgestuurde tijdperk moeten managers analytisch en wetenschappelijk worden in hun aanpak. Ze moeten gegevens kunnen begrijpen en analyseren. Vanwege de complexite ...

Lees meer

MSc in computerwetenschappen

University of Johannesburg
MSc
jan 2021
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus

Het primaire doel van de MSc in Computer Science minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl ...

Lees meer