MASTERSTUDIES

Master of Science in Computerwetenschappen in de Verenigde St. Cloud Verenigde Staten

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

St. Cloud is een stad in het centrum van Minnesota dat ontwikkeld langs de rivier de Mississippi tijdens de jaren 1800. De stad is nu een bloeiende stad, dat is de thuisbasis van verschillende universiteiten die zijn gelegen op een klein eiland in de Mississippi rivier.

Beste Master of Science in Computerwetenschappen in de Verenigde St. Cloud in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Computerwetenschappen, St. Cloud Filter

MS in Computer Science

St Cloud State University
MSc
24 aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

Het programma Computerwetenschappen laat je kennismaken met kerngebieden van geavanceerde computerarchitectuur, geavanceerde besturingssystemen en theorieën en algoritmen die ...

Lees meer