MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Computerwetenschappen in de Verenigde Skokie Verenigde Staten

Masteropleidingen biedt dezelfde titel voor de mate - de Meester. Postdoctorale studies zoals Masters of Science worden verkort MSc. De Master of Science in Management programma of de Master of Science of Management onderwijs postgraduate programma's in gemeenschappelijk beheer. Dit betekent dat de studenten een academische opleiding met een diepte van reflectie en abstractie. Masters meestal kan worden geclassificeerd als Master of Science (MSc) of de populaire Master of Arts (MA). De Master of Science (MSc) meestal wordt gegeven voor het succesvol bereiken van postgraduate programma's met een wetenschappelijke of technische punt van convergentie.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Skokie is een welvarende voorstad van Chicago in Illinois. Hoewel het in de buurt van Chicago, het nog steeds beschikt over een kleine stad voelen. De stad heeft een rijke geschiedenis en diverse cultuur.

Beste MSc Opleiding in Computerwetenschappen in de Verenigde Skokie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Skokie Filter

Master of Science in de computer- en informatiewetenschappen

Knowledge Systems Institute
MSc
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Advance uw programmering, database en netwerk kennis en je carrière met een Master of ScienceDegree uit Knowledge Systems Institute met een campus in Skokie (in de buurt ten n ...

Lees meer