MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Computerwetenschappen in de Verenigde Schenectady Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Master of Science Programma in Computerwetenschappen in de Verenigde Schenectady in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Schenectady Filter

MSc in Data Analytics

Clarkson University Graduate School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Iedereen wil het. Bedrijven, overheden, startups en kleine bedrijven hunkeren naar de inzichten begraven onder bergen van big data. Maar ze realiseren zich dat ze speciaal opg ...

Lees meer

MSc in computerwetenschappen

Clarkson University Graduate School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresystemen ...

Lees meer