MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Computerwetenschappen in de Verenigde San Luis Obispo Verenigde Staten

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

San Luis Obispo is gevestigd in Californië, USA. Meer dan 30.000 studenten studeren in verschillende instellingen voor hoger onderwijs van deze metropool. San Luis Obispo is een van de beroemdste en oudste gemeenschappen in Californië. "

Top Master of Science (MSc) in Computerwetenschappen in de Verenigde San Luis Obispo in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Computerwetenschappen, San Luis Obispo Filter

Master of Science in de informatica

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Het MS-programma in Computer Science biedt studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op een loopbaan op verschillende aandachtsgebieden, waaronder software engineerin ...

Lees meer