MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Computerwetenschappen in Kenia

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

Kenia wordt beschouwd als een van de landen in Afrika met hun topuniversiteit zijn de Universiteit van Nairobi. Vorig jaar heeft de Keniaanse regering, opgewaardeerd 15 instellingen om volledig de status van universiteit in een poging om de toegankelijkheid van de student te verhogen tot deze universiteiten.

Master of Science in Computerwetenschappen in Kenia

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Kenia Filter

Master of Science in de toegepaste informatica

Adventist University of Africa
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Science in de toegepaste computerwetenschappen is een programma dat bedoeld is om de behoefte te beantwoorden aan de ontwikkeling van effectieve competenties op h ...

Lees meer