96 MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Verenigd Koninkrijk for 2024

MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence and Data Analytics stelt studenten in staat zich te specialiseren in AI en Data Analytics om te werken in een economie waar deze vaardigheden hard nodig zijn. Studenten bouwen voort op hun eerdere computationele expertise en verwerven de vaardigheden die ze nodig hebben om AI- en dataspecialisten met commercieel bewustzijn te worden.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Naarmate de vraag naar specialisten in de computernetwerkindustrie blijft groeien, zal deze cursus u ondersteunen bij het ontwikkelen van de specialistische technische en adviesvaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar hogere technische en managementposities binnen bedrijven of om te werken aan een doctoraatsstudie.

    • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MSc Data Analytics is ontworpen om een breed publiek van studenten te huisvesten wiens specifieke bezigheden in data-analyse technisch of zakelijk gericht kunnen zijn. Het programma maakt gebruik van academisch onderzoek, door de industrie gedefinieerde praktische problemen en casestudy's om een aanpak te bieden die echt een diepere kennis van het vakgebied zal bevorderen.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc-programma Data Science and Artificial Intelligence is ontworpen om studenten een niet-computerwetenschappelijke eerste graad te bieden met de nodige technische kennis en vaardigheden die nodig zijn om een lonende loopbaan binnen de datawetenschap en kunstmatige intelligentie (AI) -industrie aan te gaan, inclusief interdisciplinaire carrière kansen. Het programma stelt studenten in staat voort te bouwen op hun bestaande bachelordiploma's en hun vaardighedenportfolio bij te schaven, in de context van het huidige denken op het gebied van datawetenschap en AI. Meer specifiek zal het programma studenten een uitgebreid inzicht geven in het moderne data-analyselandschap met een focus op data science en AI.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Software Development is ontworpen in samenwerking met de industrie om een jaar intensief onderwijs in softwareontwikkeling te bieden en is speciaal ontworpen voor afgestudeerden van niet-computerdisciplines. Het heeft een extreem hoge mate van inzetbaarheid van afgestudeerden en is de best beoordeelde MSc-computercursus voor studenttevredenheid in het VK.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    MSc in kunstmatige intelligentie

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    In the ever-evolving modern world, traditional technology is constantly being reimagined. Become qualified in this growing field with our innovative conversion degree. This 100% online and part-time degree will provide individuals that don’t have a background in IT with the skills to work professionally in artificial intelligence (AI). This online MSc Artificial Intelligence will provide you with an insight into all areas of AI, from theories and methodologies of AI to practical programming skills. The course will prepare you with real-world applications of AI, as well as with the opportunity to collaborate on projects designed to mimic the experience of working within the industry. Through this course, you will gain a strong academic foundation which will enable you to unlock a range of careers available to artificial intelligence professionals.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze kwalificatie is relevant voor de branche. Het behandelt een reeks onderwerpen, met overdraagbare vaardigheden die van toepassing zijn op professionele ontwikkeling. Het biedt een rigoureuze benadering van de studie en toepassing van informatica. Kies uit vier routes. Dankzij een flexibele route kunt u modules kiezen die bij uw behoeften passen. Of kies een van de genoemde routes om diepgaande specialistische kennis te ontwikkelen. Sluit af met een zelfstandig project over een onderwerp naar keuze.

    • Online

    Deeltijd

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze online MSc in kunstmatige intelligentie is ideaal als je gemotiveerd bent door de uitdagingen en oneindige mogelijkheden van het bevorderen van AI. Het is ontworpen om professionals uit de informatica – en tal van andere disciplines – de kans te geven zich te specialiseren in AI en te voldoen aan de toenemende vraag naar experts in dit opwindende, toekomstgerichte en snelgroeiende specialisme.

    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Computationeel intelligente algoritmen voor gegevensverwerking zijn cruciaal in een breed scala van sectoren die snelle en geautomatiseerde besluitvorming vereisen. Deze industrieën omvatten doorgaans de financiële sector, de productie, de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de defensie.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Computing Degree is een conversieprogramma waarvoor geen eerdere academische ervaring op het gebied van informatica vereist is. Onze MSc Computing Degree is een conversieprogramma waarvoor geen eerdere academische ervaring op het gebied van informatica vereist is, waardoor het de ideale cursus is als u van carrière wilt veranderen of een nieuwe reeks vaardigheden wilt ontwikkelen om uw bestaande ervaring aan te vullen en een breder scala aan spannende rollen in informatica en IT. De cursus richt zich op kerncomputervaardigheden, zoals softwareontwikkeling, databases en cyberbeveiliging, en helpt u een competente en vloeiende computerprofessional te worden. Je leert belangrijke programmeervaardigheden in verschillende talen en platforms, en leert ook hoe je data-oplossingen en beveiligingssystemen kunt bieden. Je raakt vertrouwd met cyberbeveiliging en onderzoekt de levenscycli, juridische kaders en tools van de informaticaprofessional, inclusief juridische, sociale en ethische kwesties van computerbeveiliging, zoals hacking, en het ethische standpunt ervan.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MSc Informatica biedt een intensief studieprogramma zonder enige voorkennis van informatica. Naast het verwerven van een brede kennis van het onderwerp, verwerven studenten praktische vaardigheden en hebben ze de mogelijkheid om actuele onderzoeksgebieden dieper te onderzoeken.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Vooruitgang in wetenschap en technologie blijft de manier waarop we leven veranderen. Dit maakt het ontwerpen van effectief beleid voor wetenschap en technologie een prioriteit voor regeringen over de hele wereld. De uitdaging is niet alleen om wetenschap en technologie vooruit te helpen, maar ook om richtingen en prioriteiten te bepalen voor hun ontwikkeling.