MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Manchester Verenigd Koninkrijk

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Manchester staat bekend om haar architectuur en heeft UK op een na grootste stedelijke gebied, 5 keer groter dan de stad zelf. Er zijn slechts drie universiteiten, maar ze hebben in totaal 73.000 studenten.

Top MSc in Computerwetenschappen in de Verenigde Manchester in UK

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Manchester Filter

MSc in Advanced Computer Science

Manchester Metropolitan University
MSc
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Omdat computing zich in een opmerkelijk tempo blijft ontwikkelen, wordt de expertise om de nieuwste technologie te benutten elke dag belangrijker voor organisaties in elke sec ...

Lees meer