MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Naarmate het studiegebied van computer science oftewel informatica steeds gangbaarder werd, hadden velen hun twijfels of dit studiegebied zou blijven bestaan. Pas in de jaren 1950 begonnen academici informatica als een legitieme wetenschap te beschouwen. Het is aan het IBM merk te danken dat dit een onderdeel werd van de main-stream cultuur.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Top Master of Science Programma in Computerwetenschappen in de Verenigde Bradford in UK

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Bradford Filter

MSc in Internet of Things (IoT)

University of Bradford
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het is de bedoeling dat tegen 2020 meer dan 50 miljard apparaten of dingen over de hele wereld met internet worden verbonden - waardoor het Internet of Things (IoT) een mainst ...

Lees meer