13 MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Finland for 2024

MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Finland for 2024Filter
    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het specialisatietraject Software Engineering bereidt je voor op een volledige levenscyclus van veeleisende softwaresystemen, beginnend bij het ontwerp en eindigend met de implementatie ervan.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Fins, Zweeds

    Data science combineert informatica en statistiek om opwindende data-intensieve problemen op te lossen in de industrie en in vele wetenschapsgebieden. Aangezien gegevens worden verzameld en geanalyseerd in alle geledingen van de samenleving, is de vraag naar professionele gegevenswetenschappers hoog en zal deze hoger worden. Dit interdisciplinaire Data Science MSc-programma zal je trainen om te werken in data-intensieve gebieden van industrie en wetenschap, met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om oplossingen te bouwen voor complexe data-analyseproblemen.

    • Joensuu, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het multidisciplinaire IMLEX-programma combineert beeldconversie, belichting en informatica. Het doel van het programma is om experts op te leiden die naast een solide theoretisch begrip van virtual reality ook over sterke praktische vaardigheden in virtual reality-toepassingen beschikken. Studenten van het IMLEX-programma zullen profiteren van Europese onderzoeksexpertise gecombineerd met Japanse expertise in onderzoek naar virtual reality en robotica.

    • Jyväskylän yliopisto, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma High-Performance Computing combineert kennis van high-performance computing en computersystemen met expertise in computationele modellen en methoden in de natuurwetenschappen. Door dit programma te kiezen, leer je parallelle en gedistribueerde computermethoden ontwikkelen en toepassen op multidisciplinaire problemen. Door je studie kun je geavanceerde datamining- en machine learning-methoden voor verschillende soorten gegevens ontwikkelen en implementeren. Bovendien kunt u gelijke tred houden met de snelle ontwikkeling van deze technologieën en deze toepassen om grote en uitdagende rekenproblemen op te lossen.

    • Lappeenranta, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het huidige decennium zal grote vooruitgang zien in datagestuurde engineering en wetenschappen, die alle aspecten van wetenschap, techniek, industrie en samenleving zullen beïnvloeden via automatisering, kunstmatige intelligentie, robotisering en digitale platforms. Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor 's werelds meest uitdagende problemen, zal het steeds belangrijker worden om gegevens en moderne informatieverwerkingsmethoden goed te begrijpen. De masteropleiding Data-Centric Engineering is gebaseerd op het combineren van toegepaste wiskunde met informatica en engineering. Tijdens je studie leer je over kunstmatige intelligentie en machine learning en hoe wiskunde en statistiek hun basis vormen. Dit stelt u in staat om gegevens en moderne modelleer- en analysemethoden, zoals diepe neurale netwerken, grondig te begrijpen en toe te passen op problemen met maatschappelijke impact.

    • Tampere, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Computers en software zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Interactie tussen mensen en computers neemt verschillende vormen aan, aangezien computers zijn geïntegreerd in verschillende systemen, van mobiele apparaten tot clouds. Software, Web & Cloud biedt studenten een gedegen kennis van informatica en software-engineering.

    • Oulu, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onderzoeksgerichte opleiding informatica en engineering aan de University of Oulu biedt een opwindende mogelijkheid om te studeren in een toonaangevende onderzoeksomgeving die zich concentreert op intelligente digitale oplossingen voor echte problemen.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Fins, Zweeds

    Computerwetenschappen hebben een schitterende toekomst! In het masterprogramma in Computer Science krijg je de vaardigheden die je kunnen leiden om nieuwe netwerkoplossingen te creëren, de toekomstige digitale samenleving op te bouwen, veilige digitale diensten te ontwikkelen of betrokken te zijn bij een baanbrekend softwareproject.

    • Lahti, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Full time

    2 jaar

    Blended

    Engels

    Softwareproductbeheer is een integraal onderdeel van softwareontwikkeling. Softwareproductbeheer definieert hoe de levenscyclus van een digitaal product wordt beheerd, gepland en bestuurd. Voortdurende zakelijke veranderingen opgelegd door nieuwe technologie en de digitalisering van bedrijven en de samenleving vormen de omgeving voor moderne softwareontwikkeling. De masteropleiding Software Product Management and Business richt zich op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van software en digitale diensten in hun zakelijke context. Het programma combineert business met software-engineering in moderne softwareplatforms en ecosystemen.

    • Lappeenranta, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Softwareontwikkeling en digitalisering vormen een integraal onderdeel van de moderne samenleving en vormen vrijwel alles, van de objecten om ons heen tot de manieren waarop we communiceren. De masteropleiding Software Engineering and Digital Transformation richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde kennis en expertise voor het ontwerpen en ontwikkelen van software en digitale diensten en de digitale transformatie van bedrijfsprocessen. Het programma heeft een Euro-Inf®-label en ASIIN-accreditatie. Het programma behandelt de toepassing van technische principes van software- en systeemontwikkeling, inclusief ontwerpmethodologieën, bedrijfsproces- en servicemodellering en re-engineering, werkingsprincipes en benaderingen voor onderhoud en kwaliteitsborging. Digitale transformatie verwijst in deze context naar de verandering die gepaard gaat met de toepassing van de kennis van software-engineering op de transformatie en modernisering van digitale activa van het bedrijfsleven en de industrie.

    • Tampere, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In de moderne wereld zijn ingebedde systemen overal: in auto's, gebouwen, fabrieken en wegen. Ze maken onze wereld slim. Geïntegreerde systemen werken in interactie met hun omgeving en andere systemen; ze voelen, verwerken en communiceren en halen zelfs hun energie uit de omgeving. Ingebouwde systemen communiceren met mensen of werken onzichtbaar op de achtergrond.

    • Oulu, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Oulu, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels