321 MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Europa for 2024

MSc Opleidingen in Computerwetenschappen in Europa for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence and Data Analytics stelt studenten in staat zich te specialiseren in AI en Data Analytics om te werken in een economie waar deze vaardigheden hard nodig zijn. Studenten bouwen voort op hun eerdere computationele expertise en verwerven de vaardigheden die ze nodig hebben om AI- en dataspecialisten met commercieel bewustzijn te worden.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma van IU biedt geavanceerde training en expertise in het verwerken en analyseren van grootschalige gegevens, waardoor u waardevolle inzichten kunt verkrijgen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en datagestuurde innovatie in alle sectoren kunt stimuleren. Met het diploma Data Science van IU ben je een specialist in de huidige ontwikkelingen op het gebied van software, infrastructuurtechniek en big data-technologie. Door u uit te rusten met de juiste vaardigheden, zal dit programma u helpen transformeren in een expert die in staat is uitdagende data science-toepassingen en -systemen te ontwikkelen, zowel in de private als de publieke sector.

    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het specialisatietraject Software Engineering bereidt je voor op een volledige levenscyclus van veeleisende softwaresystemen, beginnend bij het ontwerp en eindigend met de implementatie ervan.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    IU's masteropleiding DevOps en Cloud Computing is zorgvuldig samengesteld om u de vaardigheden en kennis te geven die essentieel zijn voor succes op het dynamische gebied van technologie. In dit programma dompel je jezelf onder in de wereld van DevOps en onderzoek je de principes en praktijken die de kloof tussen ontwikkeling en operatie overbruggen.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van dit programma is om computerwetenschappers te onderwijzen met professionele kennis op een solide theoretische achtergrond. De computerwetenschapper treedt vaak op als bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de uitvoerders. Op deze manier brengt de functie van computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs samen met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen die deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Naarmate de vraag naar specialisten in de computernetwerkindustrie blijft groeien, zal deze cursus u ondersteunen bij het ontwikkelen van de specialistische technische en adviesvaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar hogere technische en managementposities binnen bedrijven of om te werken aan een doctoraatsstudie.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma is bedoeld om technici voor te bereiden op het ontwikkelen en gebruiken van informatietechnologiehulpmiddelen om te voldoen aan de meest uiteenlopende toepassingen. Vergeleken met de Bachelor of Science biedt de Master of Science studenten de mogelijkheid om een groter vermogen te verwerven om complexe problemen te modelleren en op te lossen, waarbij verschillende geavanceerde vaardigheden en technologieën worden geïntegreerd.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Brussels, België

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended

    Engels

    UBI Business School staat wereldwijd op de 26e plaats door QS vanwege zijn gezamenlijke EMBA-programma en biedt een Hyflex Master in Management of Technology en Management of AI/Machine Learning, op maat gemaakt om pas afgestudeerden en professionals voor te bereiden op het ontwikkelen van de noodzakelijke managementvaardigheden in de huidige door technologie geleide economie . Met het geïntegreerde managementproject kunnen studenten hun academische reis voltooien met een scriptie, businessplan of Venture Creation Lab. In 2023 heeft UBI Business School een prestigieuze algemene beoordeling van 5 sterren (Excellent) behaald in het academisch gerenommeerde QS-beoordelingssysteem, met extra 5 sterren voor uitmuntendheid verdiend in drie belangrijke categorieën: inzetbaarheid, onderwijs en online leren.

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Data engineering is een opkomend beroep dat zich bezighoudt met big data-benaderingen van data-acquisitie, databeheer en data-analyse. De M.Sc. programma aan de Jacobs University biedt een fascinerend en diepgaand inzicht in de methoden en technologieën van dit snelgroeiende gebied.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc-programma Data Science and Artificial Intelligence is ontworpen om studenten een niet-computerwetenschappelijke eerste graad te bieden met de nodige technische kennis en vaardigheden die nodig zijn om een lonende loopbaan binnen de datawetenschap en kunstmatige intelligentie (AI) -industrie aan te gaan, inclusief interdisciplinaire carrière kansen. Het programma stelt studenten in staat voort te bouwen op hun bestaande bachelordiploma's en hun vaardighedenportfolio bij te schaven, in de context van het huidige denken op het gebied van datawetenschap en AI. Meer specifiek zal het programma studenten een uitgebreid inzicht geven in het moderne data-analyselandschap met een focus op data science en AI.

    • Potsdam, Duitsland
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Deze unieke combinatie van technologie en business zal je helpen een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt te behouden en door te groeien naar een toekomstgerichte carrière in een wereldwijd bedrijf of innovatieve start-up. Bestudeer de MSc in Data Science, AI en Digital Business om voorbereid te zijn op deze verandering. Word een expert in data science en AI door machine learning, big data-analyse, voorspellingsmethoden en leiderschap van virtuele teams te beheersen. In dit programma komen ook algemene zakelijke vaardigheden aan de orde, zoals project- en innovatiemanagement, wat uw inzetbaarheid zal vergroten.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    EPITA's Master of Science in Computer Science - Software Engineering-programma omvat 18 maanden en wordt 100% in het Engels gegeven in Parijs. Dit programma voedt "digitale leiders" die in staat zijn om te innoveren, nieuwe inhoud voor te stellen, nieuwe functionaliteiten en diensten te creëren door middel van open source-technologieën of die van de grote software-uitgevers. Geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles). Het gemiddelde bruto jaarsalaris van de afgestudeerden van de opleiding is € 40.000.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    MSc in kunstmatige intelligentie