MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Computerwetenschappen op Cyprus

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Portugees, Turks, Grieks en Chinees. Dit heeft vraagstukken van taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs opgelost, zodat zelfs internationale studenten naar het land van het hoger onderwijs te zoeken.

MSc Programma in Computerwetenschappen op Cyprus

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Cyprus Filter

MSc in webontwerp en -ontwikkeling

Unicaf University (ZM)
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Dit programma bestudeert de principes van Web Design grondig en biedt alle nodige vaardigheden en kennis die nodig is om succesvolle, professionele webontwerpers en -ontwikkel ...

Lees meer

Master of Science in Computer Science

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Het programma biedt geavanceerde kennis van alle belangrijke gebieden van de Informatica, zoals moderne netwerken, database systemen, algoritmen en complexiteit en software en ...

Lees meer