MASTERSTUDIES

Master of Science in Computerwetenschappen in Botswana

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Master of Science in Computerwetenschappen in Botswana

3 Resultaten in Computerwetenschappen, Botswana Filter

MSc Computer Science

Botswana International University Of Science And Technology
MSc
feb 2020
Engels
Campus

MSc Thesis Research in Computer Science

Lees meer

Msc in computer systeembeheer

Botho University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Online

Master in Computer System Management is gericht op diegenen die in de IT-sector in te voeren. Het doel van dit programma is om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om comp ...

Lees meer

Msc in mobiele technologieën

Botho University
MSc
<
Voltijd
Engels
Online

Master in Mobile Technologies is gericht op diegenen die in mobiele toepassingen en apparaten van de IT-sector in te voeren. Het doel van dit programma is om de kennis en vaar ...

Lees meer