MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Computerwetenschappen in Albanië

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

Albanië onderwijssysteem van is verdeeld in vier fasen met universitair onderwijs het hoogste niveau. Dit hoger onderwijs heeft alle inheemse en internationale studenten nodig om carrière afhankelijk van hun voorkeuren en capaciteiten te kiezen.Instellingen die hoger onderwijs aanbieden in de Albanese maatschappij zorgt ervoor dat er een dakraam van informatie voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het land, traditie, cultuur en actualiteit

MSc Programma in Computerwetenschappen in Albanië

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Albanië Filter

Master of Science programma in de software engineering

Canadian Institute of Technology
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

De Master of Science in Software Engineering (MSE) programma bereidt studenten voor Software Engineering leiders te worden, en het adres van de wereldwijde behoefte aan profes ...

Lees meer

Master Of Science In Computer Science

University of New York - Tirana (UNYT)
MSc
sep 2020
<
Deeltijd
<
12 maanden
Campus

Het doel van dit MSc programma is om studenten uit te rusten met geavanceerde kennis in gespecialiseerde onderwerpen in Computer Science and Engineering.

Lees meer