96 MSc Opleidingen in Computertechniek 2024

MSc Opleidingen in Computertechniek 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Verdien uw MS in Computer Engineering online van een US News top-20 gerangschikt programma aan de Syracuse University in slechts 15 maanden; momenteel geen GRE vereist. Leer baanbrekende hardware- en softwareoplossingen maken.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Be'er Sheva, Israël
    • Sde Boker, Israël

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de M.Sc. in Electrical and Computer Engineering programma is om studenten te voorzien van expertise en geavanceerde kennis in een geselecteerd specialisatiegebied binnen elektrische en computertechniek. Studenten die afstuderen met een M.Sc. graad kan solliciteren naar senior R & D-functies in de branche en kan doorgaan naar Ph.D. studeert.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    EPITA's Master of Science in Computer Science - Software Engineering-programma omvat 18 maanden en wordt 100% in het Engels gegeven in Parijs. Dit programma voedt "digitale leiders" die in staat zijn om te innoveren, nieuwe inhoud voor te stellen, nieuwe functionaliteiten en diensten te creëren door middel van open source-technologieën of die van de grote software-uitgevers. Geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles). Het gemiddelde bruto jaarsalaris van de afgestudeerden van de opleiding is € 40.000.

    • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De graad van Master of Science in Electrical and Computer Engineering (M.Sc. in ECE) wordt toegekend voor het succesvol voltooien van de vereisten van een studieprogramma, dat zowel onderwezen cursussen als een scriptie omvat. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek naar gespecialiseerde gebieden binnen het algemene veld van elektrotechniek en computertechniek en aanverwante disciplines.

    • Miskolc, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma is het opleiden van informatica, software-ingenieurs die, na het verwerven van een hoog niveau van natuurwetenschappen en specifieke technische kennis met betrekking tot hun vakgebied, in staat zijn om nieuwe IT-systemen en -apparatuur te ontwerpen, om IT-systemen te ontwikkelen en te integreren, om uitvoeren en coördineren van onderzoeks- en ontwikkelingstaken voor IT-doeleinden. Ze zijn bereid hun studie voort te zetten op postdoctoraal niveau.

    • Tartu, Estland
    • Online

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma leidt hooggekwalificeerde robotici, computer- en ruimtevaartingenieurs op.

    • Gothenburg, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Computers met hoge prestaties zullen de komende jaren alomtegenwoordig worden. Met toepassingen die variëren van autonome voertuigen tot datacenters en het internet der dingen, is de uitdaging voor de industrie om software en hardware te ontwerpen die kunnen voldoen aan de hoge vraag naar stroom en energie die zal volgen. Het succesvol ontwikkelen, exploiteren en op de markt brengen van dergelijke systemen zal de sleutel zijn tot het succes van toekomstige computersystemen.

    • Aarhus, Denemarken

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Als student van MSc Computer Engineering kun je je specialiseren in relevante studiegebieden die te maken hebben met systeem- en instrumentontwikkeling waarbij software, hardware en communicatietechnologie een rol spelen. Afhankelijk van de gekozen specialisatie krijg je na afronding van je studie de titel Master of Science in Engineering (Computer Engineering) of Master of Science and Technology (Computer Engineering).

    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Computationeel intelligente algoritmen voor gegevensverwerking zijn cruciaal in een breed scala van sectoren die snelle en geautomatiseerde besluitvorming vereisen. Deze industrieën omvatten doorgaans de financiële sector, de productie, de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de defensie.

    • Baltimore, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ga verder dan het leren van een leerboek terwijl je je master in Electrical and Computer Engineering behaalt. Je wordt ondergedompeld in een onderzoeksgerichte afdeling die de eisen van de industrie begrijpt voor een brede reeks vaardigheden in alles, van kunstmatige intelligentie tot taal- en spraakverwerking tot fotonica en opto-elektronica. Door de faculteit gemaakte cursussen weerspiegelen de nieuwste beschikbare kennis en technieken die u voorbereiden om adequaat te worden uitgerust om een veranderend en veelgevraagd veld het hoofd te bieden.

    • Stockholm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Embedded Systems biedt een grondig inzicht in Embedded Systems en specialisatie op een specifiek gebied dat de theoretische en praktische aspecten van de ontwikkeling van embedded systemen omvat. Studenten verwerven technische vaardigheden en leren de integratie van software en hardware, systeemontwerp, integratie, verificatie en beheer. Afgestudeerden hebben de expertise om de mogelijkheden voor innovatie op het groeiende gebied van embedded systemen te benutten.

    • Fort Wayne, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze technische programma's zijn ABET-geaccrediteerd en bereiden studenten voor om de moeilijkste technische problemen aan te pakken met de nieuwste, geavanceerde oplossingen.

    • Online

    Full time

    10 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Cyberaanvallen nemen in alle categorieën van de digitale sfeer toe en zullen waarschijnlijk frequenter en schadelijker worden. Met de voortdurende spraakmakende aanvallen op netwerkbeheerbedrijven is de cruciale behoefte aan professionals die netwerkinbreuken kunnen tegengaan, beperken en zelfs voorkomen op de voorgrond gekomen, wat de grote behoefte aan afgestudeerden met een MS in Computer Engineering benadrukt.

    • Coral Gables, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Deelnemers aan de MS in Electrical and Computer Engineering (ECE) staan open voor zowel beginnende afgestudeerde studenten die een carrière in elektrotechniek en computertechniek willen nastreven als professionals die verantwoordelijkheden hebben op het gebied van techniek of informatica en hun kennis willen vergroten en vaardigheden.