close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Computersimulatie 2021

Een MSc is een Master of Science graad. Deze graad wordt verdiend door wetenschappelijk leren, en de programma's kunnen vaak alleen worden ingevoerd als een bachelor 's in de wetenschap al is verdiend. Het duurt vaak een tot drie jaar om dit diploma te behalen. Wat is een MSc in Computersimulatie? Computersimulatie heeft een breed scala aan toepassingen; een MSc zal zich richten op de o… Meer informatie

Een MSc is een Master of Science graad. Deze graad wordt verdiend door wetenschappelijk leren, en de programma's kunnen vaak alleen worden ingevoerd als een bachelor 's in de wetenschap al is verdiend. Het duurt vaak een tot drie jaar om dit diploma te behalen.

Wat is een MSc in Computersimulatie? Computersimulatie heeft een breed scala aan toepassingen; een MSc zal zich richten op de ontwikkeling, implementatie en toepassing van computersimulatietechnieken, zoals deze kunnen worden toegepast op de natuurwetenschappen en engineering. Een MSc is een zeer gespecialiseerde graad die studenten computerwetenschap en numerieke methoden zal leren die nodig zijn voor computersimulatie, evenals specialisaties in een veld van de keuze van de student. Gespecialiseerde cursussen voor een MSc kunnen werken zijn op atmosferische fysica, computationele elektromagnetische velden en experimentele deeltjesfysica.

Een MSc in computersimulatie kan studenten op verschillende manieren ten goede komen. Een innovatieve houding die nodig is in dit snelle veld zal worden ontwikkeld. Studenten hebben ook toegang tot laboratoria en moderne technieken die een gevestigde carrière kunnen verbeteren.

De locatie van de universiteit of hogeschool waar een MSc van wordt verdiend, heeft invloed op de kosten van de opleiding. Uw interessegebieden kunnen u specifieke informatie geven over de totale kosten van het behalen van een MSc.

Studenten met een MSc zullen in staat zijn om een ​​aantal carrières na te streven in het veelgevraagde gebied van computersimulatie. Veel overheden en bedrijven huren simulatie-experts in. Typische functietitels zijn senior analist, game-programmeur, technologie-officier, systeemspecialist en software-architect. Het construeren en modificeren van modellen is hoe analisten een groot deel van hun tijd op het werk doorbrengen. Dit helpt bedrijven een beter begrip te krijgen van hun producten en de gemeenschappen die ze bedienen. Vanwege het brede scala aan professionele toepassingen, kiezen studenten vaak de focus van hun MSc in computersimulatievaardigheden met een carrièrepad dat al in gedachten is.

Veel universiteiten bieden een MSc op het gebied van computersimulatie. Als een MSc in computersimulatie voor u van belang is, zoek dan naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
KTH Royal Institute of Technology
Stockholm , Zweden

Computersimulaties voor wetenschap en techniek (COSSE) is een masteropleiding binnen het multidisciplinaire veld van Computational Science and Engineering (CSE), een technolog ... +

Computersimulaties voor wetenschap en techniek (COSSE) is een masteropleiding binnen het multidisciplinaire veld van Computational Science and Engineering (CSE), een technologie die wetenschappelijke ontdekking en technisch ontwerp mogelijk maakt. CSE omvat wiskundige modellering, numerieke analyse, informatica, high-performance computing en visualisatie. De opmerkelijke ontwikkeling van grootschalige computers in de afgelopen decennia heeft CSE tot de "derde pijler" van de wetenschap gemaakt, als aanvulling op theorie en experiment. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op