30 MSc Opleidingen in Computerbeveiliging 2024

MSc Opleidingen in Computerbeveiliging 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Syracuse University College of Engineering and Computer Science biedt een online MS in Cybersecurity die studenten voorbereidt op het voorspellen, voorkomen en reageren op cyberaanvallen.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    EPITA's Master of Science in Computer Science - Computer Security-programma duurt 18 maanden en wordt 100% in het Engels gegeven in Parijs. Dit programma stelt studenten in staat cyberbeveiligingsproblemen onder de knie te krijgen en om te gaan met cyberdreigingen. Het curriculum combineert het leersysteem, netwerken en cyberbeveiliging. Geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles). Het gemiddelde brutojaarsalaris van de afgestudeerden van het programma is € 40.000.

    • Stockholm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding Security and Cloud Computing, SECCLO, is een Erasmus Mundus-opleiding op het gebied van Computer Science en meer specifiek Security en Cloud Computing. Het programma wordt gezamenlijk aangeboden door zes Europese universiteiten en studenten zullen in twee Europese landen studeren en afstuderen met een dubbele graad.

    • Biot, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in digitale beveiliging is bedoeld voor diegenen die experts willen worden op het groeiende gebied van digitale beveiliging in een uitgebreid scala aan toepassingen (systeem- en softwarebeveiliging, ingebouwde systeembeveiliging, forensisch onderzoek, biometrie, enz.)

    • Medford, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Integreer technologie en beleid bij Tufts en concentreer u op internationale vraagstukken en antwoorden in een breed scala van diepgaande aandachtsgebieden voor cybersecuritybeleid, variërend van ontwikkeling tot nationale veiligheid.

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een solide basis in cybersecurity als u begrijpt hoe geïntegreerde systemen worden ontworpen en ontwikkeld, en leiderschapscompetenties die van groot belang zijn voor het begeleiden van een sector die nog steeds zijn rol en impact onderzoekt in de samenleving.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is gericht op het oefenen van IT / Computing-professionals in de industrie die verdere formele kwalificaties in Cyber Security zoeken.

    • Fort Lauderdale, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het programma Information Assurance and Cybersecurity van NSU richt zich op de bescherming en mechanismen die samenhangen met de technologische infrastructuur van applicaties, systemen en netwerken.Je leert hoe je systemen ontwerpt die helpen de vertrouwelijkheid en integriteit van informatie te behouden.In dit multidisciplinaire programma doe je specialistische kennis op op het gebied van cyberbeveiliging, informatica, gebruikerservaring en meer.Ons curriculum evolueert op basis van de behoeften van de echte wereld, wat betekent dat je altijd op de hoogte bent van wat er in de branche gebeurt.

    • Cardiff, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten die de graad Information Security & Privacy volgen, krijgen de mogelijkheid om externe accreditatie te behalen in Microsystemation XRY, een toonaangevende forensische tool voor mobiele telefoons.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons Computer Security programma is uniek in Nederland en een van de weinige in zijn soort in de wereld. Het bouwt voort op een solide basis van computersystemen, met het ontwerp, de implementatie en de evaluatie van complexe systemen, en is vervolgens gespecialiseerd in de beveiligingskwesties van moderne systemen in zowel hardware als software. De nadruk ligt meer op experimentele informatica dan op theorie. Als zodanig zijn de meeste cursussen in het curriculum erg hands-on, wat betekent dat je uitgebreide praktische en onderzoeksgerichte ervaring opdoet in computersystemen en beveiliging.

    • St. Cloud, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Dit uitgebreide, interdisciplinaire programma bereidt je voor als expert op het gebied van informatieverzekering. U zult worden uitgerust met informatiebeveiligingstechnologieën en kennis om de informatie-infrastructuur van de natie te ondersteunen en te beschermen en geavanceerd onderzoek uit te voeren. Je ontwikkelt vaardigheden op zowel management- als technisch gebied.

    • Singapore, Singapore

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Ontwikkel vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging en digitaal forensisch onderzoek met het masterprogramma uitgereikt door de University of East London. Door een mix van theorie, geavanceerde praktische vaardigheden en ervaring, ontwikkel je gedegen kennis en analytische vaardigheden, die intellectuele en professionele ontwikkeling en toekomstige werkgelegenheid op hoger niveau zullen vergemakkelijken.

    • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    In de Master of Science in Information, Network en Computer Security, wordt u kritisch te evalueren diverse technische / bouwkundige oplossingen om het risico te beperken, de gevolgen van vijandige actie te verzachten en te herstellen van aanvallen; ontwerpen, implementeren en onderhouden van software tools om veiligheid van het netwerk op meerdere besturingssystemen ondersteunen; toezien op de levenscyclus van informatie van een organisatie, met inbegrip van planning, verwerving en uitvoering van veilige infrastructuur; bestuderen algoritme concepten, computer forensics, risicobeheer en juridische kwesties, en intrusion detection en hacker exploits

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    In de Master of Science in Computer Science concentreer je je studie op onderwerpen als computerbeveiliging en informatieborging, database- en informatieopzoeksystemen, software-engineering en -systemen, biomedische computers, digitale media en computergraphics, netwerken en mobiel computergebruik, computer architectuur, doordringende computers en ingebedde systemen, machine-intelligentie, robotica en algoritmen en theorie.

    • USA Online, Verenigde Staten

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MBA wordt internationaal erkend als de meest geschikte kwalificatie voor mensen uit het bedrijfsleven voor een succesvolle carrière voor te bereiden in de senior kaders van hun organisations.An MBA verbetert de managementvaardigheden van de deelnemers en innovatieve studie thema speel nieuwe kennis die het ontwikkelen van leiders begeleidt op een creatieve manier om te spelen een bepaalde waarde toe te voegen rol binnen hun organisaties.