close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Programma's in Computeranimatie 2021

Een Master of Science-graad is een diploma dat wordt behaald door studenten die hun opleiding willen voortzetten tot na een bachelordiploma. Deze programma's duren doorgaans twee jaar en omvatten een meer geconcentreerde studie van het door de student gekozen vakgebied. Wat is een MSc in Computer Animation? In dit geavanceerde studiegebied leren studenten computer softwaresystemen te gebruik… Meer informatie

Een Master of Science-graad is een diploma dat wordt behaald door studenten die hun opleiding willen voortzetten tot na een bachelordiploma. Deze programma's duren doorgaans twee jaar en omvatten een meer geconcentreerde studie van het door de student gekozen vakgebied.

Wat is een MSc in Computer Animation? In dit geavanceerde studiegebied leren studenten computer softwaresystemen te gebruiken om geanimeerde kunst en projecten te ontwerpen. Op het niveau van deze master kunnen studenten uitgebreide programmeertalen leren voor computeranimatie die nuttig kunnen zijn op gebieden zoals spelontwikkeling en filmanimatie. Cursussen in deze programma's omvatten vaak verhaalontwikkeling, personageontwerp en -ontwikkeling, kunstgeschiedenis, gameontwerp, 2-D- en 3D-animaties en meer.

Computeranimatie omvat veel geautomatiseerde programma's en schermen, maar studenten kunnen ook effectieve communicatie- en teamworkvaardigheden leren tijdens het werken aan een masterdiploma. Studenten kunnen kritisch denken en probleemoplossende technieken toepassen die hen kunnen helpen in en uit de professionele wereld.

De kosten van het behalen van een masterdiploma zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type universiteit en de duur van het programma. Studenten kunnen contact opnemen met scholen voor meer specifieke collegegeldinformatie.

Er zijn tal van instapniveau computeranimatieposities beschikbaar voor studenten, zoals werken als animator voor een game- of filmbedrijf of werken als grafisch ontwerper voor verschillende klanten. Met een masterdiploma kunnen er kansen zijn voor studenten om banen te vinden in meer geavanceerde en lucratieve functies. Een afgestudeerde student van computeranimatie kan leiderschapsposities overwegen, zoals werken als een projectmanager of regisseur voor gameontwerp of film. Een masterdiploma kan ook een student helpen bij het veiligstellen van een functie als hoofdprogrammeur voor een grote ontwikkelaar en nog veel meer.

Veel scholen en instellingen over de hele wereld bieden masterprogramma's aan. Sommige bieden zelfs online-opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
Canterbury, Verenigd Koninkrijk

Het Computer Animation Master-programma bij Kent is gericht op de huidige industriële behoeften, technologie en praktijk. Het is ontworpen als een directe route naar deze spra ... +

Het Computer Animation Master-programma bij Kent is gericht op de huidige industriële behoeften, technologie en praktijk. Het is ontworpen als een directe route naar deze spraakmakende, moderne en creatieve industrie en is gezamenlijk ontwikkeld door de school en onze industriële partner Framestore CFC. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op