MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Computationele Wiskunde in Noord-Amerika 2020

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

Master of Science in Computationele Wiskunde in Noord-Amerika

1 Resultaten in Computationele Wiskunde, Noord-Amerika Filter

Master of Science in toegepaste en computationele wiskunde

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 feb 2020
Engels
Campus

Maak innovatieve computeroplossingen, wiskundige modellen en dynamische systemen om problemen op te lossen in industrieën zoals engineering, biologie en meer.

Lees meer