MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Cloud Computing in de Verenigde Stoke-on-Trent Verenigd Koninkrijk

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Een combinatie van netwerksoftware en hardwarevaardigheden wordt gegeven aan studenten die op zoek zijn naar onderwijs in cloud computing. Dergelijke kennis laat hen een goede reputatie bij de techwerkgevers op de hedendaagse arbeidsmarkt.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Top MSc in Cloud Computing in de Verenigde Stoke-on-Trent in UK

1 Resultaten in Cloud Computing, Stoke-on-Trent Filter

MSc in Cloud Computing

Staffordshire University
MSc
<
Voltijds
Engels
Campus

MSc Cloud Computing biedt gespecialiseerde studie van Cloud Computing. Dit is een groeiend gebied om het aanpakken van de problematiek van collaborative werken met data centra ...

Lees meer