MASTERSTUDIES

3 Master of Science Opleidingen in Christelijke studies 2020

Een MSc (Master of Science) is een post-graduaat aanwijzing van de ontvanger als een hoge mate van meesterschap hebben bereikt in een bepaalde discipline. Een master's degree kan de houder het recht om les te geven op het college-niveau, en het is meestal een vereiste voor iedereen die wil een doctoraal programma in te voeren.

Wat is een MSc in Christian Studies? Dit is een diploma betekent dat de drager heeft gevorderd zijn of haar kennis van de christelijke theologie op een hoog niveau. Programma's meestal tussen de een en twee jaar in beslag en hebben tot doel de mogelijkheden van leerlingen te verbreden om hun gemeenschappen te betrekken en om hun geloof toe te passen met dieper inzicht in de onderliggende bijbelse fundamenten. De meeste programma's zijn niet bedoeld om kandidaten rechtstreeks voor de bediening voor te bereiden. Het is belangrijk dat diegenen die geïnteresseerd zijn in een MSc in Christian Studies contact instellingen voor de cursus bijzonderheden.

Een MSc in Christian Studies is voor mensen op zoek om hun dienstverlening te verbeteren door middel van een beter begrip van het christelijk geloof. Het is vooral waardevol voor degenen die lay leidende posities in hun gemeenten te zoeken.

De voltooiing van een MSc in Christian Studies kan sterk variëren in prijs, afhankelijk van de specifieke instellingen en programma's. Wie geïnteresseerd is in het nastreven van deze graad moeten contact opnemen met de scholen voor de huidige collegegeld en vergoedingen.

Passie is wat de meeste drives belang in een MSc in Christian Studies. Degenen die te verkrijgen over het algemeen kiezen tussen verder onderzoek met een oog naar de wijding of bredere rol van verantwoordelijkheid als gewone leden binnen hun religieuze gemeenschappen. Research, schrijven, zendingswerk, onderwijs, straathoekwerk en geloof gebaseerde begeleiding zijn alle mogelijke wegen voor dragers van de opleiding.

Er zijn verschillende opties te overwegen bij het nastreven van een MSc in Christian Studies.Een verscheidenheid van de uitgebreide programma's zijn verkrijgbaar in vele locaties voor alle soorten studenten te passen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Christelijke studies Filter

MSc in Islam en christen-moslimrelaties

University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity
MSc
14 sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
31 aug 2020
Engels
Campus

Dit programma, gehuisvest in de School of Divinity, is gebaseerd op de sterke punten van een van de meest vooraanstaande centra van religieuze en theologische studies in het l ...

Lees meer

MSc Bijbelstudies

University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld voor studenten die expertise in bijbelstudies willen ontwikkelen, inclusief studenten die zich willen voorbereiden op een doctoraat. De nadruk ligt op ...

Lees meer

MSc World Christianity

University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld om u een breed scala van christelijk geloof, cultuur en praktijk over de hele wereld te laten begrijpen, in historische, theologische en sociologische ...

Lees meer