$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in Christelijke studies 2022

Een MSc (Master of Science) is een post-graduaat aanwijzing van de ontvanger als een hoge mate van meesterschap hebben bereikt in een bepaalde discipline. Een master's degree kan de houder het recht om les te geven op het college-niveau, en het is meestal een vereiste voor iedereen die wil een doctoraal programma in te voeren. Wat is een MSc in Christian Studies? Dit is een diploma betekent… Meer informatie

Een MSc (Master of Science) is een post-graduaat aanwijzing van de ontvanger als een hoge mate van meesterschap hebben bereikt in een bepaalde discipline. Een master's degree kan de houder het recht om les te geven op het college-niveau, en het is meestal een vereiste voor iedereen die wil een doctoraal programma in te voeren.

Wat is een MSc in Christian Studies? Dit is een diploma betekent dat de drager heeft gevorderd zijn of haar kennis van de christelijke theologie op een hoog niveau. Programma's meestal tussen de een en twee jaar in beslag en hebben tot doel de mogelijkheden van leerlingen te verbreden om hun gemeenschappen te betrekken en om hun geloof toe te passen met dieper inzicht in de onderliggende bijbelse fundamenten. De meeste programma's zijn niet bedoeld om kandidaten rechtstreeks voor de bediening voor te bereiden. Het is belangrijk dat diegenen die geïnteresseerd zijn in een MSc in Christian Studies contact instellingen voor de cursus bijzonderheden.

Een MSc in Christian Studies is voor mensen op zoek om hun dienstverlening te verbeteren door middel van een beter begrip van het christelijk geloof. Het is vooral waardevol voor degenen die lay leidende posities in hun gemeenten te zoeken.

De voltooiing van een MSc in Christian Studies kan sterk variëren in prijs, afhankelijk van de specifieke instellingen en programma's. Wie geïnteresseerd is in het nastreven van deze graad moeten contact opnemen met de scholen voor de huidige collegegeld en vergoedingen.

Passie is wat de meeste drives belang in een MSc in Christian Studies. Degenen die te verkrijgen over het algemeen kiezen tussen verder onderzoek met een oog naar de wijding of bredere rol van verantwoordelijkheid als gewone leden binnen hun religieuze gemeenschappen. Research, schrijven, zendingswerk, onderwijs, straathoekwerk en geloof gebaseerde begeleiding zijn alle mogelijke wegen voor dragers van de opleiding.

Er zijn verschillende opties te overwegen bij het nastreven van een MSc in Christian Studies.Een verscheidenheid van de uitgebreide programma's zijn verkrijgbaar in vele locaties voor alle soorten studenten te passen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Loma Linda University School of Religion
Loma Linda, Verenigde Staten

De Master of Science in the Chaplaincy-programma is theologisch en klinisch gebaseerd pastoraal onderwijs aan de Loma Linda University. Het is ontwikkeld met behulp van richtl ... +

De Master of Science in the Chaplaincy-programma is theologisch en klinisch gebaseerd pastoraal onderwijs aan de Loma Linda University. Het is ontwikkeld met behulp van richtlijnen die zijn opgesteld door de Association of Professional Chaplains (APC), die toezicht houdt op en strikt handhaaft de nationale "best practice" -normen voor het beroep van pastor. -
MSc
Engels
Campus