MASTERSTUDIES

2 MSc's in Chinese studies 2020

Een Master of Science is een postgraduaat academische graad die meestal wordt toegekend nadat een student een intensieve opleiding aan een instelling voor hoger onderwijs heeft afgerond. Het behalen van een MSc kan afgestudeerden helpen een loopbaan na te streven in wetenschapsgerelateerde studierichtingen.

Wat is een MSc in Chinese studies? Meestal biedt dit type masterprogramma een interdisciplinaire aanpak om geavanceerde kennis te verwerven over verschillende aspecten van de Chinese cultuur. Hoewel het specifieke cursusaanbod varieert, hebben de meeste programma's betrekking op onderwerpen als economie, politiek, taal en bedrijf. Programma's kunnen worden ontworpen om tegemoet te komen aan moedertaalsprekers van Chinese of niet-moedertaalsprekers van het Chinees. Veel programma's bevatten een basiscurriculum met een mogelijkheid voor studenten om keuzevakken te kiezen die aansluiten bij hun specifieke interesses, zoals geschiedenis, literatuur, cultuur en architectuur. Programma's culmineren vaak met de formulering van een proefschrift. Het duurt meestal een tot drie jaar om te voltooien.

Door deel te nemen aan een masteropleiding worden vaardigheden ontwikkeld die de kansen op werk verbeteren en die helpen bij het oplossen van problemen in het dagelijks leven. Naast een verbeterde kennis van de Chinese cultuur, kunnen studenten ook verfijnde onderzoekspraktijken en effectieve communicatievaardigheden ontwikkelen.

Verschillende factoren kunnen bijdragen aan de kosten van een MSc in Chinese Studies. Locatie en programmaduur zijn bepalende factoren, dus het is verstandig om onderzoek te doen voordat je een instelling kiest.

Over het algemeen merken degenen die de vereisten van een MSc in Chinese Studies hebben voltooid dat ze zijn uitgerust om te kunnen concurreren op een snelgroeiende arbeidsmarkt. Afgestudeerden kunnen werk vinden in beroepen in een breed scala aan industrieën, van kunst en literatuur tot wetenschap en onderzoek. Werkgevers kunnen stagedocent zoeken voor functies zoals managementconsultants, belastingadviseurs, beleggingsanalisten, projectmanagers, grafisch ontwerpers, journalisten en vele anderen.

Universiteiten en hogescholen wereldwijd bieden vaak MSc in Chinese Studies-programma's. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Chinese studies Filter

MSc in Chinese Society

University of Edinburgh - School of Literatures, Languages and Cultures
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Chinese
Campus

Dit programma is gebaseerd op het Schotse Center for Chinese Studies van de universiteit, dat een internationale reputatie geniet voor onderzoeksexcellentie in de moderne Chin ...

Lees meer

Msc bedrijfsleven, de economie en de samenleving van het hedendaagse China

The University of Nottingham Ningbo China
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

De MSc in Business, Economy and Society of Contemporary China is een innovatieve één-jaar full-time geleerd programma produceren hoogopgeleide afgestudeerden het best geplaats ...

Lees meer