MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Scheikunde in Turkije

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Chemie wordt vaak aangeduid als de centrale wetenschap, omdat het de andere takken van de natuurwetenschappen met elkaar lijkt te verenigen, zoals biologie, geologie, en natuurkunde. Vele mensen zijn van mening dat de oorsprong van de chemie vele duizenden jaren terug kan worden getraceerd, naar de praktijk van de alchemie.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Master of Science Programma in Scheikunde in Turkije

1 Resultaten in Scheikunde, Turkije Filter

MS en Ph.D. in chemie

Bilkent University Graduate School of Engineering and Science
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;12 semesters
Engels
Campus

De afgestudeerde programma's zijn op maat gemaakt om voort te bouwen op de fundamenten om de studenten te voorzien van de theoretische en praktische vaardigheden, naast het na ...

Lees meer