close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Science (MSc's) in Business Studies in Brazilië

Na het afronden van een bacheloropleiding volgen veel studenten een masteropleiding voor meer diepgaand onderwijs. Een MSc-graad (Master of Science) biedt doorgaans een meer gerichte opleiding die voortkomt uit eerdere studies dan een traditionele masteropleiding, waarvoor vaak basiscursussen op de top van de specialisatie vereist zijn. Je vraagt ​​je misschien af, wat is een MSc in Business… Meer informatie

Na het afronden van een bacheloropleiding volgen veel studenten een masteropleiding voor meer diepgaand onderwijs. Een MSc-graad (Master of Science) biedt doorgaans een meer gerichte opleiding die voortkomt uit eerdere studies dan een traditionele masteropleiding, waarvoor vaak basiscursussen op de top van de specialisatie vereist zijn.

Je vraagt ​​je misschien af, wat is een MSc in Business Studies? Studenten die dit graadtype volgen, hebben meestal een basis in bedrijfscursussen, zoals management, financiën en commercie. Met dit programma kunnen studenten zich specialiseren in hun interessegebieden, en studenten volgen vaak cursussen zoals projectmanagement, internationale zaken, boekhouding, informatiesystemen, marketing, management- en organisatiestudies en innovatiemanagement. Programma's duren meestal een tot drie jaar, afhankelijk van het aantal benodigde cursussen en hoe snel een student ervoor kiest om ze te voltooien.

De specialisatie die MSc-afgestudeerden brengen bij het personeel resulteert meestal in een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, hogere salarissen en de kans om op hoog niveau werk te vinden in bedrijven over de hele wereld. De vele overdraagbare vaardigheden die uit zo'n programma worden gehaald, kunnen later ook deuren openen naar nieuwe carrières.

Het MSc in Business Studies-programma van elke onderwijsinstelling zal anders zijn. Hoe lang het programma duurt en waar de school zich bevindt, zijn slechts twee factoren die van invloed zijn op de kosten, dus het is belangrijk om rechtstreeks contact op te nemen met de school voor financiële informatie.

Na het afronden van een programma voor bedrijfsstudies, vinden afgestudeerden een aantal kansen op werk in particuliere en openbare instellingen, zoals banken, kleine bedrijven, bedrijven en particuliere praktijken. Traditionele financiële en managementfuncties zoals projectmanager, marketingdirecteur, HR-manager, accountant, financieel adviseur en auditor zijn vaak paden die studenten na hun afstuderen volgen. Internationale zaken worden vaak ook gezocht en bieden veel mogelijkheden voor reizen en doorgroei.

Aan de slag gaan met je opleiding is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Audencia Business School
São Paulo, Brazilië +1 Meer

Voor toekomstige managers die gepassioneerd zijn over voedsel en landbouw, levert de Master of Science in het FAM-programma (food en agribusiness management) top academische e ... +

Voor toekomstige managers die gepassioneerd zijn over voedsel en landbouw, levert de Master of Science in het FAM-programma (food en agribusiness management) top academische en praktische bedrijfskennis om de wereldvoedseluitdagingen op een verantwoorde en innovatieve manier te beheren. -
MBA MSc
Voltijds
12 maanden
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden