MASTERSTUDIES

Master of Science in Bouwtechnologie in Finland

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Het hoger-educatieve streven naar bouwtechnologie integreert kennis van milieuvriendelijke bouwmethoden en op technologie gebaseerde architectuur om diegenen die de gebouwen van de toekomst ontwerpen te voorzien van de fundering en de belangrijkste stenen die nodig zijn om te slagen.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Master of Science Programma in Bouwtechnologie in Finland

1 Resultaten in Bouwtechnologie, Finland Filter

Master of Science in bouwtechnologie

Aalto University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De masteropleiding Building Technology biedt uitgebreid academisch en professioneel onderwijs in een verscheidenheid aan disciplines binnen civiele en structurele engineering.

Lees meer