Filter
Masters of Science
Bosnië-Herzegovina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master of Science in Bosnië en Herzegovina 2019

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Bosnië en Herzegovina is een Europees land gelegen op het Balkanschiereiland. Bosnië en Herzegovina heeft een grote traditie van succes in de wetenschap, kunst, literatuur, techniek, etc.

MSc Programma's in Bosnië en Herzegovina

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

International University Of Sarajevo IUS

Electrical and Electronics Engineering Program biedt een Master of Science graad in het gebied van elektrische energie en power systems, evenals elektronica en embedded s ... [+]

Electrical and Electronics Engineering Program biedt een Master of Science graad in het gebied van elektrische energie en power systems, evenals elektronica en embedded systemen.

De opleiding richt zich door middel van de geboden curricula op toegepaste aspecten van de bestudeerde onderwerpen. Daarom wordt de student aangemoedigd om een ​​beter begrip van het veld, dat verschillende mogelijkheden zou openen voor hem te ontwikkelen / haar of in de industrie, de academische wereld en onderzoek en ontwikkeling.

De enorme veranderingen in de sectoren energie, te beginnen uit hernieuwbare energiebronnen om gedistribueerde generatoren en eindigend met micro-grids, vragen om nieuwe ideeën en verschillende manieren van integratie van het onderzoek in die gebieden en het is de toepassing in de markt. Voor dat en nog veel meer, de EEE programma biedt de mogelijkheid voor studenten actief worden betrokken in een spoor met betrekking tot energie systemen analyse en ontwerp in de ene hand, en voor de controle en optimalisatie van die systemen door de embedded systemen spoor.... [-]

Bosnië-Herzegovina Sarajevo
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands