MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Biologie in Hongarije

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Biologie is een natuurlijke wetenschap die alle aspecten van levende organismen, van moleculen, cellen en weefsels aan organismen bestudeert. Dit vakgebied heeft vele takken van specialisatie in uiteenlopende gebieden zoals de biochemie, ecologie, en plantkunde.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

MSc Opleiding in Biologie in Hongarije

2 Resultaten in Biologie, Hongarije Filter

Master of Science in de biologie

University Of Debrecen
MSc
feb 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Biologie MSc-opleiding traint de onderzoekers van de toekomst op het gebied van genetica, plantenbiologie, ecologie, evolutionaire biologie en zoölogie.

Lees meer

Msc in Biology

Eötvös Loránd University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
30 May 2020
Engels
Campus

Studenten nemen deel aan intensieve cursussen op hoog niveau en op hoog niveau op het gebied van biologie, die het meest relevant zijn voor hun specialisatie, om hen op de hoo ...

Lees meer