Filter
Masters of Science
Verenigd Koninkrijk Noord-Ierland Belfast Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MSc Programma's in Biologie in de Verenigde Belfast Verenigd Koninkrijk

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Biologie is de studie van alle levende wezens en hoe ze zich bekeren en energie verbruiken om te kunnen overleven en te onderhouden stabiliteit. Gebieden van biologische onderzoek worden ingedeeld organisme type en de complexiteit en de methode van onderzoek.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Belfast heeft twee universiteiten - Queen 's University Belfast en de Universiteit van Ulster. Er is ook Belfast Instituut voor Voortgezet en Hoger Onderwijs, nu bekend als Belfast Metropolitan College, een van de grootste hogescholen in het Verenigd Koninkrijk met 55.000 studenten.

Beste MSc Opleiding in Biologie in de Verenigde Belfast in UK

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Biologie, Belfast

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Noord-Ierland
Belfast
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Queen's University Belfast

... [+]

Beoordeling voor de modules zal gebaseerd zijn op 100% cursussen / testen in de klas / proefschrift. Studenten die alle lesmodules met goed gevolg hebben afgelegd maar die niet slagen voor een score van ten minste 50 procent in het proefschrift, komen in aanmerking voor het behalen van een PG-diploma.

LEREN EN LEREN

We bieden een scala aan leerervaringen die onze studenten in staat stellen om met vakdeskundigen in contact te komen, eigenschappen en perspectieven te ontwikkelen die hen zullen toerusten voor leven en werken in een geavanceerde maatschappij die gebruik maakt van innovatieve technologieën.

In een combinatie van ochtend- en middaglessen zijn voorbeelden van de kansen die worden geboden om te leren over deze cursus, lezingen, praktische ervaringen, E-learningtechnologieën, zelfsturend onderzoek en kwalificaties van toegevoegde waarde om de inzetbaarheid te vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

De cursus wordt geheel gerund door onderzoek actief en zullen de studenten de gelegenheid om ervaring op internationaal concurrerende laboratoria te winnen bieden. Het M ... [+]

De cursus wordt geheel gerund door onderzoek actief en zullen de studenten de gelegenheid om ervaring op internationaal concurrerende laboratoria te winnen bieden.

Het MSc-programma omarmt de One Health aanpak van deze besmettelijke ziekten, met een sterke erkenning van de wisselwerking tussen gezondheid en ziekte op de dynamische interface tussen mens, dier en milieu.

Naast de ingebouwde generieke vaardigheden training, zullen de studenten de gelegenheid om vakspecifieke vaardigheidstraining, bijvoorbeeld moleculair biologische technieken, diagnostiek, epidemiologie (mens, dier en plantenziekten), geneesmiddel / de ontwikkeling van vaccins, pathogeen beheer / controle, gastheer- verwerven parasiet interactie, immunobiology, resistentie tegen geneesmiddelen en de mogelijke impact van klimaatverandering op parasieten en hun vectoren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands